30-Seconds Toernooi

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Datum en tijd
6 okt. 2021 20:00 - 23:50
Locatie
All Round Groningen

30-Seconds Toernooi

Lieve Vijfjes,

Het moment waarop wij met z’n allen hebben zitten wachten, een fysiek toernooi in de All Round. Geloof ons, het wordt niet mooier dan dit. Wat hebben Frans Bauer, de eiffeltoren, korfbal, Elvis en een sinaasappel met elkaar te maken? Juist! Helemaal niks, behalve bij het prachtige 30 seconds natuurlijk. Wil jij met de eer strijken om het eerste toernooi in de All Round te winnen? Of heb jij gewoon zin om te pronken met je 30 seconds skills? Of ben jij juist de persoon die voor spek en bonen meedoet? Allemaal welkom.

Op 6 oktober is het zover, vanaf 20:00 uur zijn jullie welkom om met elkaar de strijd aan te gaan in teams van 2 of 3 personen. Opgeven kan via de site. Eén teamlid geeft zich op en in de opmerkingen kan vermeld worden met wie jij de strijd aangaat. Wil je wel meedoen maar heb je geen team om je mee op te geven? Alleen opgeven kan natuurlijk ook, stuur dan even een appje naar 06-11898003.

De kosten voor deelname per team zijn 3 euro, hou hier even rekening mee, dit wordt afgeschreven bij de persoon die zich opgeeft via de site. Opgeven kan tot en met 5 oktober, wij hopen jullie daar allemaal te zien.

Kusjes van de Toco ‘21/’22

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien