Vijfje 11

Vijfje 11 - Seizoen 2003-2004

Johan Bekius (2003) -
Job Boon (2003) -
Erwin van Elst (2003) -
Bart Koenders (2003) -
Feike Kramer (2003) Aanvoerder
Martijn Juan Krol (2003) -
Jetze Luhoff (2003) -
Erik Volders (2003) -

We schrijven vrijdag 21 november, half acht. Zeven jongelui staan klaar om te beginnen aan de wedstrijd van die avond. Voor het eerst in de volledige samenstelling, iedereen staat op scherp. Een korte introductie van de spelers:

Te beginnen bij de team-oudste: Job Boon. Deze uit Amsterdam afkomstige werkende laat-dertiger, wilde ook hier in Groningen een balletje trappen. Middels een zoekmachine op internet geraakte hij bij Drs. Vijfje en staat aan het begin van zijn tweede studententijd.

Johan Bekius wilde zijn ervaringen in het trainersvak graag met ons delen en in de praktijk brengen. Hij loopt tijdens de wedstrijd flink te coachen en vergeet daarbij soms zelf te voetballen. Deze Amelander weet echter zijn doelpuntjes wel mee te pikken, de ? nog mooier dan de ander.

De rol van de echte doelpuntenmachine zal dit jaar moeten worden ingevuld door Martijn Krol. Deze player maakt stad en ommeland onveilig met zijn gehaaide trucs en onnavolgbare dribbelingen.

Bart Koenders kan tussen zijn bestuursafspraken en familieweekendjes af en toe wel wat tijd vrijmaken om te komen futsallen. En hoe! Splijtende passes en vernuftige steekballetjes, het kan niet op.

Vedette Jetze Luhoff heeft tot nu toe door bureaucratisch wanbeleid de heilige velden nog niet mogen betreden. Op het moment is hij eindelijk speelgerechtigd en zal vanavond zijn kunsten mogen vertonen.

Een andere speler die de afgelopen tijd niet kon spelen is Feike Kramer. Deze blessure-gevoelige Fries was daarentegen wel fervent supporter. Een reisje naar het pittoreske Leens, om daar te spelen tegen het naburige Eenrum, liet hij zich bijvoorbeeld niet ontzeggen.

Het scouting apparaat heeft inmiddels haar vruchten afgeworpen. Erwin van Elst, beter bekend als van Lent, heeft zich ook aangemeld bij de club en hoopt deze avond zijn veelbelovende woorden waar te maken.

De scheidsrechter fluit, het publiek gaat tekeer op de tribunes, de spelers hebben er zin in. Het duel is begonnen...

Onze sponsoren