Drs. Vijfje Voetbalshop.nl Champions League

Voetbalshop.nl_Groningen.png


Drs. Vijfje 'Voetbalshop.nl' Champions League en Drs. Vijfje 'BOEL' Europa League                                                                 

Een nieuw jaar, een nieuw seizoen, en een gloednieuwe kans om je te bekronen tot de enige echte Vijfje Champions League kampioen!

Wat houdt het in?

De Drs. Vijfje Champions League is een interne competitie gebaseerd op de poulefase van het CL-model. Dit betekent dat er twee keer een poulefase gespeeld zal worden. Voor de eerste poulefase zullen de teams willekeurig ingedeeld worden, voor de tweede poulefase wordt de indeling bepaald op basis van de prestaties in de eerste poulefase. Dit jaar gaan we het iets anders aanpakken en hebben we besloten om er een Europa League poule aan vast te knopen. Alle teams starten dus eerst in een algemene poule en deze poulestanden bepalen de indeling voor de Champions League en de Europa League poule. 

Tot slot zullen er finale wedstrijden plaatsvinden tussen de nummer 1 en 2 van de prestatie en verliezerspoule. De wedstrijden zullen worden gespeeld op maandagen van 21.30 - 23.00 & woensdagen om 17.00 - 18.30 uur. Het schema zal ruim van te voren samengesteld worden, zodat je voldoende tijd hebt om genoeg mensen bij elkaar te rapen om een potje te spelen. 

Hoeveel wedstrijden moet je spelen?

Afhankelijk van het aantal aanmeldingen zal je per poulefase 2 of 3 speelmomenten hebben. Tijdens zo’n speelmoment zal je hoogstwaarschijnlijk 2 wedstrijdjes spelen van 25 minuten. 

Wat kan ik winnen?

Naast de eeuwige roem en bragging rights tegenover de rest van de vereniging, zal er een mooi evenement in de stijl van de Thuisspeelavond plaatsvinden voor de finale. Hierbij kan je dus voor je ouders en andere Vijfjes op een volle tribune op jacht gaan naar die begeerde Vijfje Champions League titel. De winnaar van de Champions League zal net als afgelopen jaar een eigen setje wedstrijdshirts mogen ontwerpen bij Voetbalshop.nl. Daarnaast zal de winnaar van de Europa League poule ook een mooie prijs ontvangen. Beide teams zullen uiteraard gehuldigd worden op de aansluitende borrel.

Reglement                                                                                                                                                                                              

Wat zijn de regels?

Teams mogen meedoen vanaf de 1e klasse. Verder is er een regel over het lenen van spelers.

  • Een team mag maximaal twee gastspelers (spelend in de 1e klasse, 2e klasse, 3e klasse of 4e klasse) voor een wedstrijd gebruiken.

Wedstrijden 

  • ·Stem onderling met de teams af welke kleuren je aantrekt met je team.
  • ·Van de 3 aanwezige teams, verzorgt het team dat op dat moment niet speelt de tussenstand en het fluiten. 
  • ·De uitslag dient binnen twee dagen doorgegeven te worden aan de secretaris(06-13410858) of intern coordinator (06-42757294).

·         

Speeltijden​                                                                                                                                                                                                
Maandag                WAS                                        22.00-23.00 (de doeltjes dienen opgeruimd te worden)

Woensdag              HG-Hal + Struikhal                17.00-18.30

Opgelet!                                                                                                                                                                                                   
De secretaris behoudt zich het recht voor om dit reglement aan te passen, wanneer in de praktijk blijkt dat het een en ander niet goed loopt. Waarin dit reglement niet voorziet, beslist de wedstrijdleiding.