Sponsormogelijkheden

Sponsormogelijkheden
Onderstaand zijn een aantal sponsormogelijkheden voor dit en/of komend seizoen genoemd. Prijzen zijn in overleg. Ook staat Drs. Vijfje altijd open voor suggesties, dus laat het ons vooral weten wanneer je een tof sponsor-idee hebt voor jouw bedrijf, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Sponsorpakket 
Drs. Vijfje biedt sponsoring op maat. Aan de hand van zelf te kiezen onderdelen, kunt u uw eigen sponsorpakket, passend bij uw bedrijf samenstellen. 

  • Vermelding van het logo op de hoofdpagina van Drs. Vijfje en een speciale sponsorpagina met zelfgeschreven tekst          
  • Vermelding van het logo in de Pannarama (clubblad, 4x per seizoen uitgegeven)
  • Vermelding van het logo in de wedstrijdfilmpjes van V1 (Eerste Divisie) en VR1 (Eredivisie), bij elke wedstrijd gemaakt en verspreid via Facebook, de website en het YouTube kanaal van Drs. Vijfje.
  • Vermelding van het logo in de ledenmail van Drs. Vijfje (10x per seizoen)
  • Vermelding van het logo in de wedstrijdaankondigingen en programmaboekjes van V1 (Eerste Divisie) en VR1 (Eredivisie)

Banner in de Struikhal van het ACLO Sportcentrum
Meer dan 20.000 studenten zijn in een bezit van een ACLO-abonnement. Wekelijks bezoeken veel studenten dan ook de Struikhal, dit is de hoofdzaal van het Sportcentrum in Groningen, inclusief tribune. Een van de mogelijkheden is om uw organisatie te promoten door uw logo te laten drukken op een banner in de Struikhal. Deze banner heeft een formaat van 1 bij 3 meter. Wanneer u voor deze optie kiest hangt uw organisatie voor minimaal een jaar prominent in de Struikhal. Duizenden studenten, uitteams en het publiek zullen uw organisatie herhaaldelijk zien. 

Shirtsponsoring Vijfje V1 of Vijfje VR1
Drs. Vijfje V1 speelt in de Eerste Divisie, het één-na hoogste niveau van Nederland, en Drs. Vijfje Vr1 speelt op het hoogste landelijke niveau in de Eredivisie. Mede dankzij de enorme prestaties van deze twee vlaggenschepen geniet Drs. Vijfje al jarenlang grote bekendheid in de zaalvoetbalwereled. Het hoge niveau waarop V1 en VR1 en de vele grote prestaties die deze teams leveren bezorgen de teams ieder seizoen veel media-aandacht. Daarnaast komen de teams voor wedstrijden naast Groningen ook op plekken verspreid door heel Nederland, waar de tribunes goed gevuld zijn en waar (wedstrijd)shirts van het team goed zichtbaar zijn. Het grote bereik, de nationale zichtbaarheid en de naamsbekendheid van V1 en Vr1 biedt uw bedrijf/organisatie de ideale kans om bijvoorbeeld de naamsbekendheid te vergroten, potentieel nieuwe klanten te werven of maatschappelijk een steentje bij te dragen door uw logo op de shirts of broekjes van één van de teams te drukken.

Hoofdsponsor TOP toernooi/Thuisspeelavond/VET 
Het Vijfje Extern Toernooi (VET), het Vijfje TOP toernooi voor mannen (TOP) en vrouwen (GVL TOP) en de Thuisspeelavonden zijn de grootste evenementen van Drs. Vijfje. De ideale gelegenheid om uzelf als bedrijf op de kaart te zetten door hoofdsponsor van een van deze evenementen te worden. Als hoofdsponsor van deze toernooien wordt o.a. onderstaande aangeboden:

  • Vermelding van uw bedrijfsnaam in de promotie van het evenement
  • Vermelding van het logo in de wedstrijdfilmpjes, programmaboekjes en bij de promotie voor het toernooi

Sponsoring Almanak seizoen ’23-‘24
Elk seizoen brengt Drs. Vijfje een almanak uit, een prestigieus drukwerk dat niet alleen door leden, maar ook door familie en vrienden van leden gelezen wordt. Deze almanak wordt jaarlijks ongeveer verstrekt aan ongeveer 300 leden. Het boekwerk bevat ongeveer 200 pagina’s en wordt vaak meerdere malen doorgelezen/nageslagen door de leden van Vijfje, ook wanneer zij lid-af zijn. In de almanak is veel ruimte voor advertenties. Hiermee zal u vele leden van onze vereniging bereiken en daarmee uw naamsbekendheid vergroten. Een advertentie kan op een hele of halve pagina geplaatst worden en is vrij voor eigen ontwerp. 

                                                                                       -