Vijfje Oud-leden Stichting

Vijfje Oud-leden Stichting (VOS)

Bekijk hier de website van de VOS.

Waarom de VOS?

Sinds de oprichting in 2003 speelt Drs. Vijfje een belangrijke rol in het leven van veel Groningse studenten. Sportieve successen wisselden zich af met bizarre Vijfje-weekenden, promoties en toernooiwinsten met iedere woensdag en vrijdag een drankgelach in onze eigen stamkroeg. Alleen al zonder Pikken en Doelpalen zou menig leven toch net iets minder compleet zijn. En niet te vergeten de te koesteren waardevolle vriendschapen die zijn ontstaan vanuit het Vijfje-tijdperk!

In 2016 ontstond daarom het idee voor de oprichting van een stichting en dit is in 2017 van de grond gekomen. De Vijfje oud-ledenstichting (VOS) heeft zich volgens de statuten ‘ten doel gesteld oud-leden van G.S.F.V. Drs. Vijfje te blijven betrekken in de breedste zin van het woord’. In praktijk organiseren wij minimaal één keer per jaar – en als er animo is vaker – een supermooi evenement voor de oud-leden van Drs. Vijfje. De steeds groter wordende groep oud-leden die we zo bij de vereniging en ook onderling betrokken houden.

Donateurs

Om als stichting te kunnen voortbestaan zijn we afhankelijk van donateurs. Onze donateurs zijn veelal oud-leden die vaak om twee redenen hun gulle giften aan de VOS schenken. Enerzijds omdat het VOS-bestuur leuke evenementen kan blijven organiseren voor de oud-leden, anderzijds om Drs. Vijfje te blijven ondersteunen. Een gedeelte van de donateursinkomsten vloeit namelijk door naar Vijfje. De wijze waarop dit plaats vindt is vorm-vrij gehouden.

Men kan hier bijvoorbeeld denken aan de sponsoring voor nieuwe wedstrijdzaalvoetballen, trainingspakken voor de selectie of het sponsoren van een Vijfje-toernooi. En de financiële bijdrage van de Vijfje donateurs heeft de vereniging enorm geholpen om in 2021 een nieuwe selectie bus te kunnen kopen! Zo zien we direct het resultaat van onze giften!

Donateur worden? Schrijf je dan hier in.

Omdat wij iedereen de gelegenheid willen geven om op de hoogte te blijven van het reilen en zeilen van de vereniging, bieden wij de mogelijkheid om donateur van Vijfje te worden. Je kunt hiermee Drs. Vijfje al vanaf €10,- per jaar steunen.

Naast eeuwige roem krijg je hier uiteraard ook nog iets voor terug! Wat dacht je van jouw naam op de website, updates over de vereniging ontvangen en gratis deelname aan de oud-leden activiteit?!

Het is overigens ook mogelijk om een éénmalige donatie te doen. Neem hiervoor contact op met het VOS bestuur.

Kortom: waar wacht je nog op? Word donateur van Vijfje!

Aanmelden als donateur?
Vul dan hier het online inschrijfformulier in.

Opzeggen of wijzigen
Mocht je besluiten geen donateur meer te willen zijn of wil je iets wijzigen aan je donateurschap, bijvoorbeeld de hoogte van het bedrag of het bankrekeningnummer, dan kun je dit mailen naar het VOS bestuur.

Pakketinformatie

  • Ultieme baas (meer dan €55,55 per jaar). Neem hiervoor contact op met het VOS bestuur.
  • Baas (€55,55 per jaar)
  • Donateur (€30,- per jaar)
  • Donateur light (€10,- per jaar)
  • Scharrel (Eenmalige bijdrage v.a. € 10,-). Neem hiervoor contact op met het VOS bestuur

(1 = (ultieme) Baas, 2 = Donateur , 3 = Donateur light, 4 = Scharrel)

1

2

3

4

Jaarlijks twee e-mails over de algemene ontwikkelingen binnen Drs. Vijfje*

Jaarlijkse uitnodiging voor de activiteiten van het oud-leden toernooi*

Je naam op een speciale Vijfje donateurs pagina op de site


Jaarlijks een uitnodiging voor het bijwonen van een Vijfje thuisspeelavond waarbij 1 of meerdere selectieteams spelen.Jaarlijks een uitnodiging voor speciale evenementen als het Top Toernooi.Maak kans op een jaarlijkse almanak – overgebleven almanakken worden aan het einde van het seizoen onder de bazen donateurs verloot!

 

 


* Als scharrel van Vijfje ontvangt u alleen in het jaar van bijdrage bovenstaande opties, dus niet jaarlijks.

https://www.vijfjeoudleden.nl/wat-gebeurt-er-met-de-donaties

Contact

Wil jij een waardevolle bijdrage leveren aan de VOS en daardoor ook aan Vijfje? Ben jij (bijna) lid af of wil je gewoon, omdat het kan, donateur worden? Meld je dan aan als donateur aan bij de VOS! Want geloof ons maar, als arbeider ga je graag minimaal een paar keer terug naar je studententijd…

Sierd-Jan Jongsma (06-54967947)

Kasim Sietsma

Raymon Golstein

Facebook

LinkedIn

Logo_VOS.jpg