Huidige sponsoren

All Round Groningen 

De stamkroeg van Drs. Vijfje is de All Round, te vinden aan Akerkhof 4a te Groningen. Iedere woensdag- en vrijdagavond na de wedstrijden zijn hier veel Vijfjes te vinden om de overwinning te vieren, of om na het verlies het verdriet te verdrinken. In ieder geval is het altijd sfeervol en gezellig! Naast de vrijdagavonden vinden hier ook vrijwel alle activiteiten van Drs. Vijfje plaats. 

Wip een keertje langs, en proef de Vijfjesfeer! 

All_Round.png
All Round Groningen

Breman Installatiegroep

De Breman Installatiegroep is een landelijk werkende groep van 28 gespecialiseerde installatiebedrijven. Breman is een belangrijke speler in de service- en onderhoudsmarkt voor woningen. Meer informatie over Breman is te vinden op hun website:
https://www.breman.nl/


Breman.png
Breman Installatiegroep

Voetbalshop Groningen

Bij Voetbalshop Groningen, gevestigd aan het Gedempte Zuiderdiep, moet je zijn als het om (zaal)voetbalattributen gaat. Uit het grote assortiment kun je een keuze maken uit voetbalshirts, schoenen, scheenbeschermers en nog veel meer!

Voor Vijfjes geldt dat ze 10 % korting krijgen.Voetbalshop.nl_Groningen.png
Voetbalshop Groningen

Praktijk Fysiotherapie Pelinkhof

Fysio PFP is een sportfysiotherapeut, voor meer informatie over deze partner verwijzen wij je door naar het kopje Fysiotherapie.

Logo_FysioPFP.jpg
PFP Fysio

EP Mulder Leek

Van wasmachines tot televisies, inbouwapparatuur tot computers en HIFI tot stofzuigers. EP Mulder Leek levert de consumentenelectronica, de benodigde accessoires en uiteraard de beste service. Het vakkundige personeel staat voor u klaar zodat u zorgeloos kunt genieten. Neem een kijkje op http://epmulder.nl 

121218098_3462349493857818_2233119616390284638_n.png
EP Mulder

Italiaans restaurant Capricio

Sinds 1983 is Capricio een Italiaans restaurant in Groningen waar ook pizza geserveerd wordt. De pizza's en pasta's worden ter plekke door eigen koks bereid met dagverse ingrediënten. In 2015 is Capricio verkozen tot beste pizzeria Groningen. Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen in het restaurant! Reserveer via https://capricio.nl/

Capricio-Logo-v1.png
Capricio

Abiant

Op zoek naar een (bij)baan om je studie en feestjes te bekostigen? 
Kom dan werken via Abiant Uitzendgroep. Abiant is een van de grootste uitzendorganisaties van Noord-Nederland en heeft 11 vestigingen in Groningen, Friesland en Drenthe. Ben je op zoek naar een bijbaan, vakantiewerk of baan voor na je studie? Kijk op www.abiant.nl voor onze vacatures of schrijf je in via www.abiant.nl/inschrijven

abiant_logokleiner.png
Abiant

Eetwinkel Buurman & Buurman

Bij Eetwinkel Buurman & Buurman krijg je de lekkerste pizza’s van stad Groningen! Van woensdag tot en met zondag staat het leukste team voor je klaar in het restaurant aan de Friesestraatweg of aan de Rodeweg naast het Noorderplantsoen. Alles pizza's worden dagversgemaakt en komen uit een traditionele op houtgestookte steenoven. Dus heb je zin in een echt lekkere pizza, bijzondere speciaalbieren en gekke frisdrankjes, kom dan vooral langs! Kijk voor meer info en het menu op http://buurman-groningen.nl/

download.png
Buurman & Buurman

Belsimpel

Het Groningse Belsimpel is uitgegroeid tot een grote speler in de telecomwereld. Met meer dan 450 slimme studenten en professionals gaan we tot het uiterste om de Mobiele Wereld te veranderen. Wij zijn geen provider, wij zijn geen winkel en we zijn ook geen zoekmachine. We zijn een Methode™ om te vinden wat het beste bij je past.

Ga jij de uitdaging met ons aan? Kijk op www.werkenbijbelsimpel.nl.  


Belsimpelll.jpg
Belsimpel

Target

Target is hét recruitmentbureau voor de industriële sector. Als career company bouwen we aan carrières in de techniek. Met ons Young Professionals Programma krijg jij een kickstart in je carrière. Werk aan je persoonlijke ontwikkeling en vind de baan die past bij jouw ambities. Meer weten? Meld je aan!

https://target.nl/match/

Target.png
Target

Avebe

Royal Avebe is een coöperatie van 2.300 akkerbouwers in Nederland en Duitsland. Jaarlijks worden de zetmeelaardappelen van deze leden verwerkt tot hoogwaardige ingrediënten op basis van aardappelzetmeel en eiwit; het voegt waarde toe aan voedingsproducten, maar ook aan industriële toepassingen wereldwijd. 

Avebe werkt voortdurend aan het ontwikkelen van nieuwe mogelijkheden en toepassingen op basis van zetmeelaardappelen en richt zich op duurzame continuïteit. Het bedrijf heeft meer dan 1.300 werknemers en productielocaties in Nederland, Duitsland en Zweden, en verkoopkantoren in de Verenigde Staten, Europa en Azië. Het hoofdkantoor is gevestigd in Veendam, en Avebe heeft een innovatiecentrum op de Zernike-campus in Groningen. 

Meer informatie over Avebe is te vinden op: www.avebe.com

logo_avebe.jpg
Royal Avebe

Shirt à la Minute

​​​​​​​Shirt a la Minute is een textieldrukkerij in een trendy jasje. Onze klanten zijn veelal studenten en sport- en studentenverenigingen. Voor al je bedrukte kleding kun je bij ons terecht!

Door de samenwerking met Shirt a la minute krijg je als lid korting van 15% op bedrukking en kleding! Kijk voor meer informatie op: www.shirtalaminute.nl

Shirt_a_La_Minute.jpeg
Shirt à la Minute