Huidige sponsoren

Borrelcafé Jut & Jul 

De stamkroeg van Drs. Vijfje is Café Jut en Jul, te vinden aan de Rademarkt 5 te Groningen. Iedere woensdag- en vrijdagavond na de wedstrijden zijn hier veel Vijfjes te vinden om de overwinning te vieren, of om na het verlies het verdriet te verdrinken. In ieder geval is het altijd sfeervol en gezellig! Naast de vrijdagavonden vinden hier ook vrijwel alle activiteiten van Drs. Vijfje plaats. 

Wip een keertje langs, en proef de Vijfjesfeer! 

jut_en_jul.jpg
Jut&Jul

Voetbalshop Groningen

Bij Voetbalshop Groningen, gevestigd aan het Gedempte Zuiderdiep, moet je zijn als het om (zaal)voetbalattributen gaat. Uit het grote assortiment kun je een keuze maken uit voetbalshirts, schoenen, scheenbeschermers en nog veel meer!

Voor Vijfjes geldt dat ze 10 % korting krijgen.
Voetbalshop.nl_Groningen.png
Voetbalshop Groningen

Praktijk Fysiotherapie Pelinkhof

Fysio PFP is een sportfysiotherapeut, voor meer informatie over deze partner verwijzen wij je door naar het kopje Fysiotherapie.

Logo_FysioPFP.jpg
PFP Fysio

De Kornuiten

Aan de Paterswoldseweg nabij de Westerhaven en 5 minuten wandelen van het hoofdstation en Martini Plaza vindt u café – eterij De Kornuiten. De opzet is ruim en de lage prijzen in combinatie met goed eten (ook voor studenten!) is waar het bij ons om draait. Wees welkom, en loop eens binnen. Vraag naar de kaart of proef de sfeer tijdens een lekker koud pilsje.

kornuiten.png
De Kornuiten

Zaalagenda

Zaalagenda is het online reserveringssysteem voor zalen. Zaalagenda is software speciaal bedoeld voor iedereen die geheel online hun zaalreserveringen wil beheren.

U kunt Zaalagenda inrichten voor reserveringen van klanten en voor interne reserveringen. Ook de combinatie is mogelijk. Voor meer informatie over Zaalagenda kunt u kijken op https://zaalagenda.nl/

zaalagenda-logo.jpg
Zaalagenda

Abiant

Op zoek naar een (bij)baan om je studie en feestjes te bekostigen? 
Kom dan werken via Abiant Uitzendgroep. Abiant is een van de grootste uitzendorganisaties van Noord-Nederland en heeft 11 vestigingen in Groningen, Friesland en Drenthe. Ben je op zoek naar een bijbaan, vakantiewerk of baan voor na je studie? Kijk op www.abiant.nl voor onze vacatures of schrijf je in via www.abiant.nl/inschrijven

abiant_logokleiner.png
Abiant

Belsimpel

Het Groningse Belsimpel is uitgegroeid tot een grote speler in de telecomwereld. Met meer dan 450 slimme studenten en professionals gaan we tot het uiterste om de Mobiele Wereld te veranderen. Wij zijn geen provider, wij zijn geen winkel en we zijn ook geen zoekmachine. We zijn een Methode™ om te vinden wat het beste bij je past.


Ga jij de uitdaging met ons aan? Kijk op www.werkenbijbelsimpel.nl.  

Belsimpelll.jpg
Belsimpel

Yasumi

De lekkerste sushi en grill producten in Groningen kan je vinden bij Yasumi (voormalig Sumo)  aan de Vismarkt! In het restaurant is een wijde variatie aan sushiproducten te vinden. De all-in formule zorgt ervoor dat je voor een schappelijke prijs alles kan eten wat je wil! Ook is het mogelijk om eten te laten bezorgen of af te halen. Kijk voor meer informatie op: 
 https://yasumisushiengrill.foodticket.nl/foodticket/cgi/bestel.cgiYasumi_logo.jpg
Yasumi Sushi&Grill

Onze sponsoren