Huidige sponsoren

All Round Groningen 

De stamkroeg van Drs. Vijfje is de All Round, te vinden aan Akerkhof 4a te Groningen. Iedere woensdag- en vrijdagavond na de wedstrijden zijn hier veel Vijfjes te vinden om de overwinning te vieren, of om na het verlies het verdriet te verdrinken. In ieder geval is het altijd sfeervol en gezellig! Naast de vrijdagavonden vinden hier ook vrijwel alle activiteiten van Drs. Vijfje plaats. 

Wip een keertje langs, en proef de Vijfjesfeer! 

All_Round.png
All Round Groningen

Breman Installatiegroep

De Breman Installatiegroep is een landelijk werkende groep van 28 gespecialiseerde installatiebedrijven. Breman is een belangrijke speler in de service- en onderhoudsmarkt voor woningen. Meer informatie over Breman is te vinden op hun website:
https://www.breman.nl/


Breman.png
Breman Installatiegroep

Voetbalshop Groningen

Bij Voetbalshop Groningen, gevestigd aan het Gedempte Zuiderdiep, moet je zijn als het om (zaal)voetbalattributen gaat. Uit het grote assortiment kun je een keuze maken uit voetbalshirts, schoenen, scheenbeschermers en nog veel meer!

Voor Vijfjes geldt dat ze 10 % korting krijgen.



Voetbalshop.nl_Groningen.png
Voetbalshop Groningen

Praktijk Fysiotherapie Pelinkhof

Fysio PFP is een sportfysiotherapeut, voor meer informatie over deze partner verwijzen wij je door naar het kopje Fysiotherapie.

Logo_FysioPFP.jpg
PFP Fysio

Abiant

Op zoek naar een (bij)baan om je studie en feestjes te bekostigen? 
Kom dan werken via Abiant Uitzendgroep. Abiant is een van de grootste uitzendorganisaties van Noord-Nederland en heeft 11 vestigingen in Groningen, Friesland en Drenthe. Ben je op zoek naar een bijbaan, vakantiewerk of baan voor na je studie? Kijk op www.abiant.nl voor onze vacatures of schrijf je in via www.abiant.nl/inschrijven

abiant_logokleiner.png
Abiant

Belsimpel

Het Groningse Belsimpel is uitgegroeid tot een grote speler in de telecomwereld. Met meer dan 450 slimme studenten en professionals gaan we tot het uiterste om de Mobiele Wereld te veranderen. Wij zijn geen provider, wij zijn geen winkel en we zijn ook geen zoekmachine. We zijn een Methode™ om te vinden wat het beste bij je past.


Ga jij de uitdaging met ons aan? Kijk op www.werkenbijbelsimpel.nl.  


Belsimpelll.jpg
Belsimpel

Yasumi

De lekkerste sushi en grill producten in Groningen kan je vinden bij Yasumi (voormalig Sumo)  aan de Vismarkt! In het restaurant is een wijde variatie aan sushiproducten te vinden. De all-in formule zorgt ervoor dat je voor een schappelijke prijs alles kan eten wat je wil! Ook is het mogelijk om eten te laten bezorgen of af te halen. Kijk voor meer informatie op: 
 https://yasumisushiengrill.foodticket.nl/foodticket/cgi/bestel.cgi

Yasumi_logo.jpg
Yasumi Sushi&Grill

Onze sponsoren