Teamtrainingen en Oefenwedstrijden

Teamtrainingen en Oefenwedstrijden

Teamtrainingen
​​​​​​​
Bij de teamtrainingen wordt er uitgelegd hoe de tactische aspecten in het zaalvoetbal werken en worden er een aantal oefeningen uitgewerkt en vervolgens partijtje gespeeld. Hierbij kunnen ook algemene zaalvoetbaltips aan de teams worden gegeven. Het doel is dat de V(r)-laag teams aan het eind van de teamtraining een beter tactisch inzicht hebben, waardoor de prestaties en mogelijk ook het plezier in zaalvoetbal in de teams zullen toenemen. En van wie kunnen we nu beter leren dan de beste voetballers van de vereniging namelijk de spelers van V1 en/of Vr1. Per training zullen er 2 teams deel kunnen nemen, waarbij het wenselijk is dat de teams zelf kunnen aangeven wat de wensen zijn van het team en wat er dus momenteel nog niet naar wens gaat. Dan kan de trainer daar rekening mee houden. 

Dag: Woensdag
Tijd: 17:30-18:30 uur
Locatie: Struikhal of WAS

Om de teamtrainingen wat verder van tevoren in te plannen hebben per maand een planning gemaakt. Hierin kunnen teams zichzelf weken van tevoren inroosteren. In de spreadsheet zelf staat wel hoe je dat kunt doen. Daarnaast staat er onder het rooster wat de teamtrainingen zijn en staan er wat belangrijke opmerkingen.  

Wil je de teamprestaties en/of plezier in zaalvoetbal laten toenemen? 🏆😃 Vul de onderstaande link dan gauw in! Of neem contact op met Emma (06-22867508)

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1dZJzH4BBA361zZf8-72Lhfo4DUZZX9NsNjj3r7vFgL0/edit?usp=sharing

Oefenwedstrijden
Oefenwedstrijden zijn een uitgelezen kans om ingespeeld te raken met je team of om wat nieuwe tactieken te proberen. Op een vrije speeldag kun je altijd contact zoeken met andere vrije teams voor een wedstrijd. Het vinden van een tegenstander hoeft niet lastig te zijn. Soms bieden andere zaalvoetbalteams zich aan via het Vijfje Bei-bord. Je kunt natuurlijk ook altijd (competitie)tegenstanders of andere Vijfje teams benaderen! Wil jij een oefenwedstrijd inplannen en heb jij een tegenstander gevonden, neem dan contact op met Romy (06-30291172)