Sponsor worden?

Sport en sponsoring zijn nauw met elkaar verbonden, zonder sponsoring namelijk geen sport. Voor bedrijven is het een mogelijkheid om zich bedrijfsmatig en maatschappelijk op de kaart te zetten.

G.S.F.V. Drs. Vijfje is met meer dan 550 leden en een enorme achterban de grootste studentenfutsalvereninging in Nederland en daardoor zeer lucratief voor bedrijven, mede doordat voetbal een grote maatschappelijke functie vervult. Groningen is de grootste studentenstad van Nederland en mede daardoor is Drs. Vijfje een uitstekende partner om reclamedoelstellingen te realiseren. Lokaal en regionaal is Drs. Vijfje een buitengewone vereniging om deze doelstellingen te verwezenlijken.

Heeft u belangstelling om ook eens met uw bedrijf kennis te maken met zaalvoetbal dan bieden wij ook de mogelijkheid aan om een vriendschappelijke wedstrijd te spelen tegen één van de 40 herenteams of 11 damesteams van Drs. Vijfje. Op deze manier maakt u kennis met de vereniging en de zaalvoetbalsport en wordt de verbinding versterkt tussen de vereniging en uw bedrijf. 

Meer informatie hierover is te vinden op de webpagina sponsormogelijkheden of u kunt contact opnemen met de Extern Coördinator. Telefoon: 06-12761175 of mail: externcoordinator@vijfje.nl.