ACLO Sportcentrum

ACLO Sportcentrum

​Drs. Vijfje heeft mede als locatie het hoofdgebouw van het Sportcentrum van de Rijksuniversiteit en Hanzehogeschool Groningen (de ACLO) op het Zernikecomplex. De vereniging heeft hier twee zalen tot haar beschikking, te weten de Struik- en de HG-Hal. Het telefoonnummer van de balie is 050-3638063. Het KNVB-nummer van de ACLO is LX SC 74K.


Adresgegevens

Blauwborgje 16
9747 AC Groningen
(Open locatie in Google Maps)Routebeschrijving

  • Met de auto:
    • Vanaf Drachten, Assen: via N370 Ring-west Groningen, richting Bedum, afslag Zernikecomplex. Volg op Zernikecomplex de doorgaande autoroute. Neem zodra je Blauwborgje op rijdt de tweede afslag rechtsaf om op de parkeerplaats te komen.
    • Vanaf Hoogezand, Delfzijl: via N28 Ring-oost Groningen, eerst richting Delfzijl, daarna N28 richting Zuidhorn, afslag Zernikecomplex. Zodra je op het Zernikecomplex rijdt, sla je rechtsaf af en rijdt je op Blauwborgje. Volg deze weg en neem nadat je met de bocht naar links mee bent gegaan de eerste afslag links om op de parkeerplaats te komen.
  • Met het openbaar vervoer: De bussen 11, 15, 174, 309, 504, 615, 671, 679 en 682 stoppen op de Zernikelaan bij bushalte Zernikelaan / Crematoriumlaan. Loop vanaf hier Blauwborgje in. Het sportcomplex ligt in de bocht.kaart_ACLO_klein.jpg