Vijfje 2

Vijfje 2 - Seizoen 2005-2006

Ruwendy Bonifacio (2003) -
Vincent Fokke (2003) -
Daniel Hoffer (2003) -
Ruud Horlings (2003) -
Mark Huisman (2003) -
Jesper Knoop (2003) -
Cuma Pisak (2003) -
Henkjan Pol (2003) -
Ben van der Veer (2003) Aanvoerder

Henkjan Pol
Een van de bedenkers van het alom gewaardeerde clublied. Gelukkig kan hij beter keepen dan liederen schrijven wat hem een plaats tussen de palen oplevert. Met veel kabaal en opvallende kleuren doet hij dit niet onaardig. Voor menig poging van de tegenstander is hij het eindstation en niet het gewenste witte net.

Vincent Fokke
Heeft verdedigen tot een kunst verheven en houdt van de schoonheid van het spel. Maakt z’n rushes langs de zijlijn en pikt regelmatig z’n doelpuntje mee. Altijd vol overgave met het spelletje bezig en hevig gedesillusioneerd na een nederlaag. Van de 3e naar de 1e klasse in twee jaar, prima ontwikkeling.

Ruwendy Bonifacio
De zwarte parel van de vereniging. Jarenlang tegen de overstap naar Vijfje aangehikt, alle goede dingen komen langzaam. Heeft nog een klein beetje moeite met het ritueel van gezamenlijk eten, Tupperware bakjes bieden de uitkomst om z’n maag te vullen. Leeft in de tijd van zijn leven, de vruchten worden met open armen door V2 ontvangen.

Daniël Hoffer
Eerste Eagle die de stap durfde te maken naar het hol van de leeuw. Dacht eenmaal dat het geen kwaad kon om in z’n oude Eagles kloffie te trainen, het gevolg: een dramatische vertoning! De Benjamin laat het denken tegenwoordig aan anderen over en laat z’n voeten spreken. Kreeg van de KNVB de beperking dat hij niet in V1 mag spelen en dus speelt deze groeibriljant in de luwte bij V2.

Mark Huisman
Naast besturen kan Poffels ook nog een balletje raken. Aanvankelijk geplaagd door blessureleed, maar door een zorgvuldig revalidatieprogramma heeft ook hij zijn eerste minuten gemaakt. Beschikt over een flinke dosis “kleun er maar es lekker in”, onmisbaar voor elk team. Een veilig gevoel.

Ruud Horlings
Goedlachse Bourgondiër en liefhebber van carnaval. Leefde al weken toe naar zijn “Carneval de Rio”, de roes bracht hem het voorlopige topscoorderschap van zowel V2 als V5. Heeft de longen van een paard en zou het liefst dagen achtereen futsallen. Geen enkele tegenstander kan het plezierig vinden om zo’n loopwonder te moeten verdedigen.

Cuma Picak
Doelpuntenmachine met Turkse roots. Gebrek aan vertrouwen is hem vreemd. Met zijn verwoestende schot weet hij menig keeper te verrassen. Een ander pluspunt is het bezit van een auto, geliefder kan iemand zich bij een studentenvereniging niet maken. Is alleen aanwezig op feesten en partijen bij voldoende vrouwelijk schoon.

Jesper Knoop
Lange baltovenaar die het leven begrijpt. Koos er vorig jaar voor om de wereld te verkennen, gelukkig weer terug in het Groningse. Onlangs verhuisd naar een schitterend stulpje wat alleen maar prestatieverhogend kan werken. Weet de assist te waarderen, een openbaring in het hedendaagse futsal.

Ben van der Veer
Aanvoerder van dit geheel, tevens schrijver van dit stukje. Daarom: laten we er geen woorden vuil aan maken.

Onze sponsoren