Vijfje 7

Vijfje 7 - Seizoen 2010-2011

Youssef Azriouil (2010) -
Rodney Brummelhuis (2010) -
Pieter van Eijsden (2010) -
Pepijn Greeven (2010) -
Tymen de Haan (2008) -
Koen Horstman (2010) -
Luc Kampman (2003) -
Rob Orsel (2010) Keeper
Arnold Schulte (2010) -
Pieter-Jan Snijders (2010) -
Jop Wieffer (2008) Aanvoerder
vijfje7_01.jpg

Dit seizoen veel nieuwe gezichten bij V7. Stuk voor stuk aanwinsten voor Vijfje, heeft de aanvoerder tijdens de eerste wedstrijd al wel gezien. Op het moment van schrijven nog een aantal aanloopproblemen(zo hebben we sinds vandaag een nieuwe vaste keeper), maar we zijn er zeker van dat het voor ons een mooi seizoen gaat worden. We hopen dit te gaan bereiken met de volgende selectie:

Allereerst is daar Youssef Azriouil. Youssef komt uit het mooie Lelystad en is nu eerstejaars student Informatiekunde. Vorig jaar was hij actief voor V4, maar door een seizoen vol nederlagen was dit geen succes. Dit jaar hoopt hij meer dan 3 punten te pakken. Het liefst speelt Youssef voorin, achterin of ergens daartussen. Hij heeft een ijzersterke warming-up, maar omschakelen is minder aan hem besteed. Over zijn toekomst bij vijfje is hij duidelijk: "De tijd zal het leren".

Onze volgende speler, en tevens enige linkspoot in het team, is Koen Horstman. Koen is 24 jaar en studeert Rechten. Hij komt oorspronkelijk uit het ‘wie kent het niet’ Zelhem, een plaatsje(dorp?) in de Achterhoek. Koen heeft zelfs even mogen dromen van een carrière als profvoetballer, maar na drie seizoen in de jeugd van De Graafschap was dat avontuur ten einde. Op het veld speelt hij nog wel in het eerste elftal van z.s.v. Zelos. Hij omschrijft zichzelf als een speler met veel inzicht, techniek en uithoudingsvermogen(in de 3e helft). Zijn rechterbeen heeft hij voornamelijk om op te staan. Verder drinkt hij graag bier en speelt hij geregeld een potje poker.

Dan onze Tukker Luc Kampman. Onze meest ervaren kracht in de zaal. Is 24 jaar en stuurt Toeristisch Management, maar vindt dit eigenlijk helemaal niet zo leuk. Hij komt uit het dorpje Weerselo en heeft daar bij de plaatselijke vereniging de teams 1 t/m 6 al doorlopen. Nog vier teams te gaan. Zijn hoogtepunt bij Vijfje was het ongeslagen kampioenschap met V4. Zijn sterke punten zijn loopvermogen, koppen en verdedigen. Scoren doet Luc echter vrij weinig, al legde hij er in de eerste wedstrijd van het seizoen eentje prima in. Een biertje, potje tennis, FC Twente en de xbox zijn ook allemaal aan Luc besteed. "En vissen is natuurlijk ook de shit."

Onze vierde speler, Pepijn Grever. Als 18-jarige de jongste van het team. Komt net van het VWO af en gaat dit jaar Rechten studeren. Heeft bij Quick’20 in Oldenzaal alle selectieteams in de jeugd doorlopen. Ook tennis beoefend hij veel, waardoor hij zichzelf sportief actief mag noemen. Maar relaxen is ook aan hem besteed, het liefst met vrienden een beetje gamen of de stad induiken. Heeft weinig ervaring in de zaal maar vond het altijd erg mooi om te doen. Omdat Pepijn geen zin heeft om in Groningen drie keer actief te training bij een veldvereniging, koos hij voor het mooie zaalvoetbal. Hij verwacht dat Vijfje een gezellige vereniging is. Hij besluit: ‘’Mijn sterke en zwakke punten laat ik nog wel even open, dat zullen jullie vanzelf wel merken, als je een panna krijgt ofzo.’’ We wachten af..

Dan, Tymen de Haan. Tymen is 23 jaar oud en na wat jaren studiehoppen, werken en bezoek aan het buitenland is hij neergestreken bij het 1e jaar toegepaste Psychologie. Nadat vorige studies helaas zijn mislukt hoopt hij hier wat van te gaan maken. Ook Tymen komt uit het Oosten, uit Geerdijk om precies te zijn. Zaalvoetbal is niet geheel nieuw voor Tymen. Hij heeft er al vele uren bij de ACLO opzitten en heeft vaak meegedaan aan het Protos-weering toernooi. Op het moment van schrijven is Tymen helaas nog geblesseerd, wij hopen hem snel in ons team te mogen begroeten.

Een speler waar wat minder over bekend is, Rodney Brummelhuis. Wel is bekend dat hij 21 jaar is en (alweer) uit het Oosten komt. Rodney kwam tijdens de eerste wedstrijd van het seizoen wat later. Na 10 minuten spelen kwam hij de zaal binnenlopen. Niet verslapen of verdwaald. Nee, Rodney had eerst nog even getraind op veld en plakte er daarna vrolijk een wedstrijdje in de zaal achter. Fanatieke jongen, die Rodney.

Gaan we door met Pieter van Eijsden. 22 jaren oud en schakelstudent Sociologie. Komt weg uit het Midden-Oosten van het land, Hattem. In Hattem heeft hij jarenlang geschitterd op de velden van Hatto-Heim, waarna Pieter zijn veldvoetbalcarrière bij Zwolsche Boys af heeft gebouwd. Pieter ging daarna 3 jaar lang wekelijks een potje zaalvoetballen met vrienden. Als sterke punten noemt hij zijn snelheid en lelijke doelpunten maken. Punten die nog ontwikkeld kunnen worden: conditie en zaalvoetbalregels. Zijn doel dit jaar spreekt ambitie uit: We gaan voor de titel, als we tenminste genoeg spelers hebben voor wedstrijden op vrijdag. In zijn vrije tijd doet hij aan reizen, met muziek bezig zijn en een biertje drinken met vrienden.

Dan Pieter-Jan Snijders (niet te verwarren met Pieter). Pieter is 19 jaar en alsof de duvel er mee speelt komt ook hij uit het Oosten. Hij komt namelijk uit Nijverdal. Sinds vorig jaar studeert hij Technologiemanagement in Groningen, wat hem goed bevalt. Als hobbies noemt hij voetbal, uitgaan en dingen doen met vrienden. Hij is al voetballer sinds de F-jes. Zijn meeste jaren op het veld bracht hij door bij DES. Ervaring in de zaal heeft hij opgedaan door wat aclo-uurtjes mee te pakken. Dit beviel hem zo goed dat hij besloot voor onze mooie vereniging te gaan spelen. ‘’Ik verwacht in mijn Vijje tijd: Lekker voetballen in de zaal met wat gezelligheid erom heen.’’ Een prima verwachting. Hij heeft veel overzicht en beschikt over een goede techniek. Van zijn snelheid moet hij het echter niet hebben.

De aanvoerder van het stel dit seizoen is Jop Wieffer. Het wordt zijn derde seizoen bij Vijfje in de zaal en ook zijn derde seizoen als lid van de RePro. Jop is 21 jaar en hoopt dit jaar zijn studie Communicatie- en Informatiewetenschappen af te ronden. De aanvoeder vindt van zichzelf dat hij over een aardige techniek beschikt. Conditioneel en mentaal mag het af en toe wel eens wat beter. Overigens schijnt het dat Jop de ongekroonde Koning Fifa is binnen Drs. Vijfje, hij wacht nog steeds op uitdagingen..

Op het moment van schrijven hebben we er gelukkig een vaste keeper bij gekregen, Rob Orsel. Van hem is er nog geen informatie beschikbaar. Gelijk een geschikte kandidaat voor de rubriek pupil van de maand dus

Jullie gaan van ons horen!

Onze sponsoren