Vijfje 4

Vijfje 4 - Seizoen 2010-2011

Pieter Bosma (2008) -
Johan Burgers (2010) -
Jelmer Douwstra (2010) -
Mattijs Gruppen (2010) -
Hylke Haanstra (2010) -
Arjan Hendriks (2008) -
Oliver Kronenberg (2008) -
Sven Jach (2010) 1. Keeper
Eelko van der Weerd (2008) 3.
Robin Broekema (2008) 8.
Jouke van Nuil (2008) 10.
Mathijn Wolf (2008) 77.
Willem van der Woude (2008) 99. Aanvoerder

Na twee fantastische seizoenen in het mooiste team van Drs. Vijfje, Vijfje 5, zijn wij dit seizoen noodgedwongen ‘gepromoveerd’ naar Vijfje 4. De jongens die weer een jaarcontract, wel of niet bewust, ondertekend hebben zijn Sponsie, Broekie, Arie, Piet, Wolf, JJK & Wally. Vanuit Vijfje 3 is Ollie er bij gekomen. Uit onze opleidingsvereniging, SV De Griffioen, is onze nieuwe keeper Sven Jach overgenomen. En last but not least zijn er vier man van The Knickerbockers aangetrokken die het minimaal een jaar in de zaal gaan proberen, maar vast nog veel langer blijven: Gruppe, Urban, Douwe en Hylke.

Eelko van der Weerd ´SpongeBob´: Deze vierkante verschijning die normaal gesproken op de bodem van de zee leeft, heeft tegenwoordig ook een exemplaar in Groningen te wonen. Aan zijn pens te zien, werkt hij in een soortgelijke snackbar als de ´De Krokante Krab´.

Willem van der Woude ‘Wally’: Na een jaar als ‘vader-aanvoerder’ van alle teams houdt hij het nu alleen weer bij Vijfje 5-1. Met hem als ‘der führer’ kan het team al haar frustraties weer kwijt bij de gele kaarten pakker voor schwalbes.

Robin Broekema ´Broekie’: Deze enorme clown en liefhebber van bordeelhouder Harrie Poeste en het Jiskefet programma de lullo’s probeert het als één van de weinige Grunningers vol te houden tussen al die friezen en dat lukt hem al 3 jaar lang!

Arjan Hendriks ‘Arie’: De nuchterheid zelve is Arie die het soms belangrijker vindt om in de bioscoop te zitten met zijn scharrel dan te futsallen.

Pieter Bosma ‘Piet’: Onze toerist die ons een jaar lang heeft verlaten om in Australië meiden van het Oosten (Duitsers) te regelen, is een pingelaar op en top. Hij vliegt van hot naar her en dat zie je niet alleen in het veld.

Mathijn Wolf ‘Wolfie’: Wolf, Kolf of slet. Het maakt niet uit hoe je hem noemt, hij maakt toch van iedereen de meeste pret. En zijn zuster ligt vaak bij al zijn teamgenoten in bed!

Jouke van Nuil ‘JJK’: Alhoewel Jouke vorig jaar maar drie keer heeft meegedaan en dit jaar de verwachtingen rondom zijn persoon niet veel hoger zijn, kon hij geen afscheid nemen van zijn team en is hij meerdere keren vergeten het uitschrijvingsformulier op de bus te doen.

Oliver Kronenberg ‘Ollie’: Vanuit Vijfje 3 is Ollie getransfereerd. Deze rasechte Deutscher zal zijn opwachting pas in de tweede seizoenshelft maken, als hij het overleefd, aangezien hij nu nog in Sao Paulo zit.

Sven Jach: De keepert die in zijn eerste officiële wedstrijd maar 1 doelpunt tegen krijgt tegen een eerste divisionist en daarna zich meteen mag melden bij de selectietraining. Zo’n man hebben we nodig om onze doelen te realiseren.

Johan Burgers ‘Urban’: De kleinste man van het team is tot grootse dingen in staat. Dat is de eerste twee wedstrijden al gebleken. Een smookie op zijn tijd vindt ie heerlijk en hij zal straks blij zijn om Ollie te ontmoeten.

Mattijs Gruppen ‘Gruppe’: De graag met nummer 10 spelende voetballer, weggeplukt bij TKB, is een verdediger op en top!

Jelmer Douwstra ‘Douwe’: De veel scorende Douwe Douwstra & ût Drachten haalt het Friese gehalte van het team verder omhoog. Hopelijk ook het puntenaantal?!

Hylke Haanstra: Na vele tentamens zal na zijn eerste wedstrijd op 24 september 2010 een verder verslag over hem gemaakt worden. Volgens het scoutingsverslag heeft hij in ieder geval een gouden linker poot!

Onze sponsoren