Vijfje 6

Vijfje 6 - Seizoen 2009-2010

Wisse Bakker (2008) -
Pieter Dijkstra (2005) Keeper
Jilles van Drooge (2009) -
Felix Hirmann (2008) -
Jelle ter Horst (2009) -
Ivan Hu (2009) -
Djim Kanters (2008) -
Kasim Sietsma (2008) Aanvoerder
Arie Versluis (2009) -

V6

Nieuw team, nieuwe kansen! Dat zal V6 zijn komend seizoen. Met een nieuw opgericht tweede klasse team is het natuurlijk afwachten wat het gaat worden, maar we denken wel dat het een mooi seizoen gaat worden. Dit zijn de boys van V6 komend seizoen:

Wisse: Vorig seizoen heeft ook hij de 4e klasse onveilig gemaakt in het 22e en naar eigen zeggen heeft hij er daar wel wat ingelegd. Ook in de eerste wedstrijd was hij gelijk goed op dreef met 2 treffers. Verwachting: zal net zoveel derde helften meepakken als doelpunten.

Djim: Vorig seizoen net als Wisse in het 22e gebivakkeerd. Aangezien hij vorig seizoen niet in de jut geweest is kan het dit seizoen alleen maar beter worden! Djim zal wel eens de Sulejmani van het team kunnen worden.

Felix: Heeft zich nog maar één keer laten zien, maar nu al de vedette van het team! Vorig seizoen in het 23e ongeveer 8 goals per wedstrijd gescoord. De verwachting is dat hij ook dit seizoen weer veel pirouettes zal draaien.

Ivan: Onze pupil uit Hoogezand. Het jongste lid van de vereniging, die ook nog bier kan tappen! Lijkt een prima versterking voor het team, ook op voetballend vlak. Zal wel eens de Honda van het team kunnen worden.

Jilles: De nieuwste aanwinst van V6, afkomstig uit Heerenveen. Ik snap dat je nu denkt: ‘dat kan niks zijn’, en dat is ook volledig terecht, maar Jilles heeft hoofdklasse gespeeld en dus verwachten wij dat hij de dragende speler van het team zal worden. Een soort Wim Jonk, maar dan Fries.

Arie: De grote onbekende in ons elftal. Niemand weet wat hij kan, of hij überhaupt iets kan en of hij ook bier lust. Feit is wel dat hij enthousiast is en wie weet kunnen we er nog een vaste jut klant bijschrijven! Voetballend hebben we ook geen idee wat Arie kan, dus tja, wat moeten we daar nou over zeggen? Arie zal wel eens de John de Wolf van het team kunnen worden.

Jelle: Met zijn ervaring opgedaan bij TKB is de verwachting dat hij meer kan toevoegen aan de derde helft dan in het veld. Of dat terecht is, is nog volledig onbekend. Punt is wel dat hij wel een biertje lust, en dat is alvast een goed voorteken voor dit vermoeden!

Kasim: Als laatste, de aanvoerder van het team. Kasim is heel actief maar doet eigenlijk heel weinig (in het veld). Is beter in praten dan voetballen, maar is zeker present bij de derde helft. En dat is immers ook wat waard.

Keeper: Momenteel is het nog onduidelijk of er een keeper is die bij dit zootje ongeregeld op doel wil staan, maar we hebben goede hoop dat dit nog goed komt. Overigens snapt iedereen dat keepen van ondergeschikt b elang is, zolang hij er maar bij is in de kroeg!

Deze frisse, jonge en enthousiaste groep jongens zal dit seizoen de tweede klasse onveilig maken. Uiteraard hopen wij er een prachtig mooi seizoen van te maken en hopen we dat iedereen ons komt aanmoedigen tijdens de thuiswedstrijden. Wees welkom!

Onze sponsoren