Sponsor Commissie 06-07

Ron Berfelo (2003) Algemeen lid
Martijn de Jonge (2003) Algemeen lid
Sierd-Jan Jongsma (2005) Algemeen lid
Henkjan Pol (2003) Voorzitter
Jacob Poortinga (2003) Algemeen lid

De Spoco houdt zich bezig met het binnenhalen van sponsoren voor Drs. Vijfje.

Achtergrondinformatie

Dit jaar bestaat de spoco uit een aantal heren die een groot hart voor de club Drs. Vijfje hebben. Het zijn jongens die verschikkelijk veel willen doen voor de Vijfjes en daarom doen zij deze belangrijke commissie. Dit jaar zijn we op zoek naar een hoofdsponsor en vele nieuwe sponsoren om onze club draaiende te houden en de leuke activiteiten kracht bij te zetten.

Een klein introductierondje...

De eerste is een man die al bestuur gedaan heeft voor Vijfje en zelfs de schitterende galacommissie heeft voorgezeten. De naam is Jacob 'Panninga', met zijn glimlach en postuur niet meer weg te denken van het vijfje toneel!!

De tweede is de aftredende praeses van de ons cluppie. Met het beste beentje voor stapt hij altijd het veld in bij Vijfje laag en laat daar zien hoe echt voetbal moet. Een van onze vele Tukkers in de commissie Sierd-Jan´Tjeerd´.

Een van de andere Tukkers is ook wel bekend in de club. Het is onze draver uit het eerste, aap Ron genoemd. Door de jaren zo gegroeid op intellectueel gebied dat wij bij hem komen voor de vragen.

De laatste Tukker is de aftredende penningmeester. Ook hij komt uit ons mooie Tukkerland en is steun en toeverlaat op financieel gebied, Martijn ´Reuser´.

De laatste is de auteur van dit verhaal. Henkjan ´Pollie´. Ook deze jongen draagt de club een warm hart toe en hij zal met de grootste inzet proberen deze club in de sponsoren te steken.


Mochten jullie lezers sponsoren kennen;een opa met veel geld,een oom met een eigen bedrijf of een filantropisch ingestelde vader... laat het ons weten want het geld zal goed terechtkomen!

Onze sponsoren