Vijfje 9

Vijfje 9 - Seizoen 2006-2007

Bas Bouwhuis (2003) -
Martijn Dijkstra (2003) -
Bart Doorn (2003) Aanvoerder
Gertjan Medendorp (2003) -
Nick Pols (2003) -
Matthijs Rienks (2003) -
Boike Teunissen (2003) Keeper
Mark Zee (2003) -

Drs. Vijfje 9 bestaat grotendeels uit spelers die vorig jaar nog V11 vormden. Op eigen verzoek zijn we van de zomer overgeplaatst naar de derde klasse.

Bart Doorn: Dit seizoen voor het eerst aanvoerder van het team. Na twee seizoenen voorin te hebben gespeeld, nu onder eigen besluit naar achteren gehaald. Hoopt op weer een mooi seizoen met onderstaande gasten.

Bas Bouwhuis: Deze snelle, doelgerichte spits uit de regio Zwolle is één van de twee aanwinsten voor dit seizoen. Bas is een speler waarvan altijd dreiging uitgaat, iemand die lef en flair in zijn spel legt. Aan zo’n speler had dit team echt behoefte. Zijn studie is even op een zijspoor belandt, zodat hij tijdelijk als arbeider door het leven gaat: snakkend naar het weekend. Hierin geeft die z’n hardverdiende loon uit in Zwolle of Zac.

Boike Teunissen: Deze uit het Tukkerland afkomstige doelman is vaak onze reddende engel.

Tijdens het stappen heeft die de neiging om vaak de verkeerde kant op te lopen, hetgeen die gelukkig in de zaal niet doet. Naast zijn studie geschiedenis vervult die wat vage functies, onder andere bij SOG. Hierdoor mist die helaas wel eens wat wedstrijden, hetgeen die compenseert met leuke verjaardagsfeestjes.

Gertjan Medendorp: Deze financi? dienstverlener die van commerciële muziek houdt, staat symbool voor de nieuwe generatie ‘snelle jongens’. Door zijn bij ABN Amro ontwikkelde onderhandelingstechnieken, wist die Bas over te halen voor V9 te gaan spelen. Binnen het team is Gertjan voorin een vaste waarde en verantwoordelijk voor de H6 Index. Daarnaast is Gertjan ’s zomers professioneel discotheekbezoeker en banaanzitter aan de Turkse rivièra.

Mark Zee: Mark baarde binnen het team opzien door tijdens zijn eerste algemene urentraining bij de ACLO vier keer te scoren en tijdens de eerste stapavond de mooiste vrouw uit de Sportbar te versieren. Zijn overstap naar Forward en een geneeskunde dispuut, heeft echter gezorgd voor wat meer alcoholconsumptie en een rem gezet op zijn persoonlijke futsal ontwikkeling. Desondanks blijft Mark met zijn spelinzicht en traptechniek een belangrijke schakel in het elftal.

Martijn Dijkstra: Deze multifunctionele speler is een belangrijke aanwinst voor het team. Naast scorend vermogen is Martijn ook ontzettend balvast. Zijn studie geneeskunde heeft die voorlopig ingeruild voor wat vakken geschiedenis. Samen met Mark is hij gekomen tot het afsluiten van een gentlemen’s agreement: heeft de één een feestje met gratis drank, dan informeert die de ander.

Matthijs Rienks: Na twee jaar lang aanvoerder te zijn geweest heeft deze brede, goedlachse Ariër de aanvoerdersband doorgegeven. Inmiddels heeft hij ook het studentenleven ingeruild voor een maatschappelijke baan bij een projectontwikkelaar. Zijn huis staat gelukkig nog wel open voor menig dobbel of doppie spel. Door zijn onoverzettelijkheid en goede conditie blijft Matthijs onmisbaar voor dit elftal.

Nick Pols: Na zijn vertrek als barman in de grootste kroeg van Nederland kan Nick zich weer gaan richten op zijn spel bij Drs.Vijfje. Zijn relaxedte levensstijl heeft die te danken aan zijn Zuid-Afrikaanse roots, het land waar die in de zomer van 2006 even terugkeerde. Daarnaast is die als enige ajacied ter wereld nog in het bezit van een shirtje met het opschrijft: 11, Kinkladze.

Onze sponsoren