Vijfje 4

Vijfje 4 - Seizoen 2004-2005

Menno Burkunk (2003) -
Wouter Dijkema (2003) Keeper
Bas Kroon (2003) -
Maarten Schunselaar (2003) -
Jan Smit (2003) Aanvoerder
Rik Smit (2003) -
Wouter Splinter (2003) -
Gelijn Werner (2003) -
Eduard van der Zwaag (2003) -

Vijfje 4 komt dit jaar uit in de 2 klasse van het KNVB heren futsal, doordat vorig jaar met veel overtuiging het kampioenschap in de 3e klasse werd behaald! Een aantal vaste waarden in het team van vorig jaar vertrokken naar het 3e team dat als enige selectieteam op de Woesie-Woensdag speelt. Naast het gemis van de heren Van der Veer en Fokke moeten we het dit seizoen ook doen zonder onze sluitpost van vorig jaar; Pim Joosten. Hij koos ervoor om te gaan keepen in het 8e team van Drs. Vijfje.

Ondanks deze zware verliezen hebben we ons gelukkig ook kunnen versterken met een aantal nieuwe jongens. Van het 5e team is het beruchte duo Smit-Kroon overgekomen. Zij maakten afgelopen zomer furore als team op het jaarlijkse voetvolley toernooi en worden alom geprezen voor hun ad-technieken. Ook nieuw binnen de selectie is Eduard van der Zwaag, afkomstig van het 2e. Eduard had dientengevolge bij aanvang van dit seizoen nog geen eigen shirt en speelt het komende seizoen dankzij Sjoerd van der Baan in een andere kleur blauw dan zijn teamgenoten. Ditzelfde geldt voor Menno Burkunk, die dit seizoen voor het eerst uitkomt voor Drs. Vijfje en meteen is doorgedrongen tot de selectie. De laatste nieuweling is Wouter Dijkema, afkomstig van het 8e. Wouter doet zijn uiterste best maar heeft er op het moment van schrijven al 33 achter de oortjes en heeft waarschijnlijk nu al spijt dat hij niet gewoon in het 8e is blijven keepen.

Naast deze nieuwkomers zijn er natuurlijk ook een aantal vaste waarden overgebleven die verder geen echte introductie behoeven; balgoochelaar Maarten Schunselaar, voetvolleyer Wouter Splinter, tafeltenniser Gelijn Werner en aanvoerder Jan Smit.

Met deze formatie zullen we futsallend Nederland weer gaan verbazen met schitterende panna’s, slechte steekballetjes, wonderschone doelpunten, verschillende kleuren blauw, fantastische strikes en een enorm lage opkomst op zowel training als wedstrijddagen...

Onze sponsoren