Vijfje 14

Vijfje 14 - Seizoen 2004-2005

Laurens Aakster (2003) Keeper
Marc Bos (2003) -
Martin Groeneveld (2003) -
Luc Kampman (2003) -
Frank Noteboom (2003) Aanvoerder
Vincent Schuttelaar (2003) -
Jordy de Vries (2003) -

Wij zijn 1 van de nieuwe teams van het glorierijke drs. Vijfje en wij zijn van plan om dit jaar eens met Sambavoetbal te zegevieren in de 4de klasse! We zijn al goed op weg door al 3 gewonnen wedstrijden te noteren en door al 31 doelpunten te maken. We zullen het team voorstellen voor de mensen die nog niet bekend zijn met ons sterrenensemble; Ikzelf ken ze nauwelijks, want we hebben nog maar een paar wedstrijden samen 
gespeeld, maar dat verliep op rolletjes. Ten eerste onze keeper Laurens Aakster die veldkeeper is bij een 2de elftal ergens. Verwachten we veel van... Dan hebben we Jordy de Vries die heeft al op het mix-toernooi van zich laten horen door in het winnende team mee te spelen en heeft de eerste prijs al gepakt met erg goed technisch voetbal. Martin Groeneveld komt Uit Drachten en is een van onze betere verdedigers. Marc Bos is een soort Stein Vreven die veel te veel overtredingen maakt in de zaal en die voor de meeste kaarten gaat dit jaar. Dan nog Jay en Luc maar deze hebben we nog niet gezien, dus daar valt weinig over te vertellen. Dan hebben we nog superspits Vincent Schuttelaar, onze "gezette" spits die altijd paraat is om een goaltje mee te pikken (draait op zijn Bombarda graag zijn kont erin), maar tot nu toe nog niet gelukkig is geweest in zijn acties en nog 0 dlp op zijn naam heeft als Spits zijnde. Dan hebben we nog Frank Noteboom die aanvoerder schijnt te zijn van dit zooitje en nu al verreweg de meeste goals gemaakt heeft!

Dit is ons team in een notendop, maar we gaan dit jaar attractief voetbal spelen en kom gerust kijken bij ons talententeam en zet het bier maar vast klaar, want we nemen de titel mee naar huis!

Onze sponsoren