Vijfje 2

Vijfje 2 - Seizoen 2006-2007

Thijs van Dongen (2003) -
Ignas van den Einde (2003) -
Vincent Fokke (2003) Aanvoerder
Daniel Hoffer (2003) -
Lennart Hofstra (2003) -
Sybrand Jissink (2003) -
Cuma Pisak (2003) -
Henkjan Pol (2003) -
Mick Soepboer (2003) -

Henkjan Pol - Heeft alles op alles gezet om de overtollige pondjes kwijt te raken in de laatste week van de voorbereiding/eerste week van de competitie. Is nu scherper dan ooit, wat in de competitiewedstrijd tegen ZVV 19 mei dan ook resulteerde in de eerste nul sinds 2 seizoenen!

Vincent Fokke - El kapiteino, misschien wel zijn beste eigenschap is dat hij slecht tegen zijn verlies kan, is daardoor altijd de meest fanatieke in het veld. Een waardige aap met zijn bananenschot.

Ignas van den Einde - Ex-V1, heeft samen met Sop en Lennart zijn zinnen gezet op 2 kampioenschappen op rij in de hoofdklasse. Indien het aantal ignasjes beperkt blijft, is die doelstelling zeker niet onrealistisch te noemen.

Sybrand ‘Sop’ Jissink - Erelid, clubicoon, orakel en nog veel meer. Door blessureleed nog niet gespeeld dit seizoen, zijn nachtelijke gewoontes dragen helaas niet bij aan het genezingsproces.

Lennart Hofstra - Stormram met een verwoestend schot. Staat helaas vaker op het podium dan op het veld. Gelukkig is een andere Hofstra bereid gevonden zijn plek in de kroeg in te nemen. Op het veld is het vinden van vervanging lastiger.

Mick Soepboer - Na een seizoen te hebben gerijpt in V3, is deze Albertiaanse Forwardiaan nu geschikt bevonden voor het echte werk in de hoofdklasse. Mede door zijn foutloze eerste helften en fabuleuze slotminuten is hij hard op weg een publiekslieveling te worden.

Thijs van Dongen - Onze pannakoning en de nieuwe voorzitter. Vorig seizoen nog te bezichtigen in V15, snel opgeklommen dus, hebben ze in V1 niet nog een aap nodig? Met zijn actie altijd gevaarlijk, maar moet nog leren de juiste momenten te kiezen.

Daniel Hoffer - El kapiteino dos. Dankzij de onvermoeibare inspanningen die we van Sop gewend zijn tegenwoordig beter bekend als Kluut. Tevens de schrijver van dit stukje, dus het lijkt me beter het hierbij te laten.

Cuma Picak - Door omstandigheden laat zijn debuut in de hoofdklasse nog even op zich wachten. Sterk in het binnenkoppen van buitenkansjes. Moet misschien werken aan het laten lopen van de bal, het laten lopen van de tegenstander daarentegen heeft hij tot kunst verheven.

Onze sponsoren