Vijfje 9

Vijfje 9 - Seizoen 2003-2004

Jan Willem Baveld (2003) -
Kris Brussen (2003) -
Jan Willem van Dijk (2003) -
Arne-Joost Douma (2003) -
Wessel van der Goot (2003) keeper
Theo Nguyen Le (2003) -
Raoul Slier (2003) Aanvoerder
Justin Stolk (2003) -
Darko Veenstra (2003) -

Drs. Vijfje 9: Vijfje neuf

Eind augustus was het dan zover, ondergetekende was van plan om voor een goede teamspirit, toen het seizoen pas begonnen was, een etentje te regelen voor de mensen van neuf, om zo alvast elkaar goed te leren kennen. Onder het motto van “rondjes die loop je niet, rondjes die geef je, drink Dennis-bier dan leef je…” (dit zong een of ander klein, kaal mannetje met een regenjas aan). Desalniettemin ging deze eerste neuf-meeting wat stroefjes van start. Enkele individuen konden helaas niet aanwezig zijn, maar uiteindelijk waren Raoul, Arne-Joost (Ajee), Kris en Jan-Willem van Dijk present bij ons eerste neuf uitje, waar onder het genot van een natje en een droogje het ijs al snel gebroken was.

Anyway, onze eerste echte wedstrijd met een (bijna) compleet neuf was uit tegen het altijd lastige Martinistad’80. Veel woorden wil ik hier verder niet aan vuil maken, maar we verlieten de sporthal met ons schaamrood op de kaken.

Toch lieten we ons door deze zeperd niet uit het veld slaan en hebben daarna alles nog gewonnen en strijden we bovenin mee in onze competitie. Deze prestaties zijn natuurlijk mede mogelijk gemaakt door de volgende fantastische mensen:

Wessel (keep): 

Wij van neuf zijn uiteraard zeer content met onze keeper  die- wat wij in de wandelgangen van de A(C)LO- vernamen, zeer gewild was bij de andere teams. Deze onderhandelingen zijn echter door een te hoge transfersom op niets uitgelopen en tevens zullen wij binnenkort met Wessel om de tafel gaan zitten om hem een meerjarige verbintenis aan te bieden zodat de continu?it van ons team gewaarborgd zal blijven…

Kris:

Deze backpacker die eerst down-under de boel onveilig heeft gemaakt, is een nuttige speler, die in het begin nog wat schizofrene trekjes had, (“ik weet niet of ik nu  voorin of achterin het beste kan spelen”). Na wat bezoekjes aan zijn shrink is hij erachter dat achterin toch beter is.

Ajee:

Ook Ajee is een echte kosmopoliet, Edinburgh, M?en, Wapenveld, half jaar Rotjeknor, meneer draait er zijn hand niet voor om. Hij heeft, net als Kris trouwens, een nadeel en dat begint met een P en eindigt op SV. In het veld een sobere verdediger die door zijn internationale ervaring weet dat een mannetje uitschakelen in het buitenland wel gewaardeerd wordt.

Theo:

Onze oosterse verrassing, Theo is de echte branieschopper (albertus he..) die goed de zwaktes van de tegenstander kan blootleggen. De laatste wedstrijd liet hij ook weer een sterk staaltje van zuigen zien, toen zelfs molukkers (zelf meestal ook niet vies van zulke praktijken) na de wedstrijd zich bij ondergetekende beklaagde over tijdrekken, aanstellerij en het niet snel genoeg de bal teruggeven van onze el tejo. Dit kwam natuurlijk door het feit dat ze verloren hadden en als het andersom was geweest het natuurlijk zelf net zo hard hadden gedaan.

Tevens willen we tejo bedanken voor het regelen van onze keeper Wessel.

Justin:

Persoonlijk vind ik hem een echte ‘bomber’ die een goed neusje voor de goal heeft. Justin scoort vanuit iedere hoek met elk been. Niks is hem te dol. Zijn passie ligt in Rotterdam-zuid, waar afgelopen donderdag ook weer fijn gevoetbald werd tegen het altijd lastige Teplice.

Darko:

Onze ‘woordenaar’, waarmee hij zichzelf graag  afficheert, die oog heeft voor details. Deze mederipper is onze topscorer van Neuf en veraste ons vorige week woensdag met een fantastische lob, vanaf eigen helft, over de keeper(t) van Madjoe 4… yeah baby.

Darko gaat deze competitie nog zeker mooie dingen laten zien, letterlijk en figuurlijk, want meneer zit op vormgeving/multimedia en nog iets….

De Jan Willems’

1) Van Dijk:

De benjamin van de groep, tevens bon vivant. Voor meneer geen bier tijdens het stappen, nee een wit wijntje is voor meneer toch stukken beter. Een flegmatieke, technische speler, die regelmatig zijn goaltje meepikt voor neuf.

2) Baveld:

De freshmen, die helaas nog niet voor neuf in actie heeft kunnen komen door een hamstring blessure. We hopen ook snel dat deze tukker snel weer fit is en zo zijn steentje kan bijdragen voor ons team.

Raoul: De captain, die ervoor moet zorgen dat iedereen zich happy voelt bij neuf. Zeker geen sinecure zoals u al kunt lezen met dit zeer gem?erd gezelschap. Over mijn voetbalkwaliteiten moet u maar bij mijn teamgenoten zijn, zij zullen hopelijk vermelden dat ik VET GOED ben…. (toch jongens??)

Onze sponsoren