Vijfje 9

Vijfje 9 - Seizoen 2008-2009

Teun Brinkman (2007) -
Martijn Dijkstra (2003) -
Daniel den Hengst (2007) -
Gertjan Medendorp (2003) Aanvoerder
Nick Pols (2003) -
Boike Teunissen (2003) Keeper
Cor Witteveen (2008) -
Mark Zee (2003) -
vijfje9_01.jpg

“Zolang je niet beweegt kun je nog alle kanten op”

Vijfje 9 is  een bonte verzameling streakers. Tevens mag men graag met ontbloot bovenlijf hakken op oer-Hollandse Hardcore in Duitsland. Vertier zoekt men aan tafel  met het Herbstmeisterschaft of wat gewokte groente en vlees. Daarnaast bestaat negen uit een aantal gelouterde futsallers aangevuld met vers bloed, die de bittere nasmaak van vorig seizoen willen wegspoelen met zoete overwinningen. Hieronder volgt een korte introductie van de gladiatoren.

Boike,

Keepertje.  In deze hoedanigheid tevens belangrijkste schakel in de v9 - ketting. Eenmaal in zijn harnas gehesen is Boike, 1 op 1  bijna onverslaanbaar. Hoopt dit jaar geschiedenis te schrijven door een keer de nul te houden. Zijn teamgenoten zullen hem waar nodig steunen bij het nastreven van dit doel.

Cor,

Zeer recentelijk toegevoegd aan de selectie. Wegens een blessure nog niet in staat geweest om zijn naam op het wedstrijdformulier te krijgen. Wordt vervolgd…

Daniel,

De enige winnaar van het negende in het seizoen 2007-2008. Hij heeft namelijk de eerste plek in de prestigieuze Coen Dilllen Index behaald. Dit, desondanks dat die een drietal maanden in Vietnam heeft gezeten. Misschien zegt dit wel genoeg, zowel over Daniel als over de rest van het team.

Gertjan,

Aanvoerder en schrijver van dit stuk. Moeilijk om over jezelf te schrijven. Maar GJ is ver weg de beste futsaller van het negende.

Jurgen,

Na een jaartje rijpen op de wachtlijst dit seizoen klaar om zijn flitsende acties ook in de zaal te showen. Hij heeft zichzelf snel aangepast aan het systeem van v9. Groot talent, daarom geen training meer nodig.

Mark,

Steunpilaar van de defensie. Maar ook aanvallend staat die zijn mannetje. Niet te beroerd om af en toe een goaltje mee te pikken. Naast zijn studie geneeskunde houdt het gilde der priapisten hem van de straat.

Martijn,

Woont samen met Mark. Inmiddels loopt hij coschappen en loopt hij hard. Dit is duidelijk terug te zien binnen de lijnen. Conditioneel in topvorm. Houdt zijn spieren warm met behulp van elektrische kookplaten

Matthijs,

Deze ariër is al sinds de oprichting actief als doctorandus in de zaal. Buiten de zaal timmert Matthijs inmiddels als ingenieur ook aardig de weg. Niet meer zoals vroeger met de kniebeschermers achter een trilplaat, maar gewoon als pandjesadviseur in Heerenveen. We stellen het zeer op prijs dat die elke week weer de barre tocht naar het Groningse maakt voor een potje futsal.

Nick,

Hoopt dit jaar zijn bachelor economie binnen koppen, in de zaal minder kopsterk. Daar moet hij het voor het 6e opeenvolgende jaar juist hebben van zijn gevaarlijke rechter. Ook in de zaal groot voorstander van het economisch gedachte goed : Met de minste inspanning het hoogste rendement

Teun,

‘s Avonds een vent, ‘s ochtends gewoon Teun. Sinds zijn eerste wedstrijd in v9  niet meer met de bal in de buurt geweest van het vijandelijke doel. Ook in andersoortige zalen de weg wel eens kwijt. Gelukkig kan die blind vertrouwen op zijn teamgenoten.

Onze sponsoren