ToCo goes loco

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Organisator
Toernooi Commissie 23-24
Datum en tijd
25 mrt. 2024 00:00 - 28 apr. 2024 00:00

ToCo goes loco

Lieve Vijfjes,

Vanaf 25 maart krijg je samen met je commissie/team 5 weken lang de tijd om niet alleen in het veld, maar ook buiten het veld punten te scoren! Daarom dit jaar weer het fantastische evenement: Toco goes Loco!💙 Heb jij de beste commissie/team van dit seizoen? Bevestig deze glorieuze titel door vanaf maandag 25 maart tot zondag 28 april zoveel mogelijk opdrachten uit te voeren! 

Deelname met je team/commissie is eenvoudig: Je doet mee met minstens 5 personen, één persoon van je team meldt zich aan op de website en vermeldt wie er allemaal in het team zitten! Het is ook toegestaan om met zowel je team als commissie mee te doen. Elke week zullen er 11 verschillende opdrachten gedeeld worden met de aanvoerders/voorzitters van de teams die punten opleveren. Alle opdrachten moeten gefilmd worden en de filmpjes kunnen elke week naar iemand van de ToCo doorgestuurd worden. De tussenstand van het klassement zal zichtbaar zijn op de website. 

De winnaars zullen op 3 mei voorafgaand aan de Veilingsborrel een vette prijs voor het hele team in ontvangst mogen nemen!

Mocht je nog vragen hebben, dan kan je Sophie (06-27442254) een berichtje sturen.

Liefs,
Toco ‘23/ ‘24

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien