Vijfje 7

Vijfje 7 - Seizoen 2003-2004

Remco de Back (2003) -
Jorrit Boer (2003) Keeper
Roel Keizer (2003) -
Jan Klomparends (2003) Aanvoerder
Theun de Kok (2003) -
Nick Pols (2003) -
Matthijs Rienks (2003) -
Albrecht van der Wier (2003) -
vijfje7_01.jpg

Zeven is een getal dat geluk brengt. Tot nu toe merken we daar nog maar weinig van. Drie keer gespeeld, drie keer verloren. Daar moet bij gezegd worden dat we tot nu toe ook alleen nog maar tegen toppers hebben gespeeld. De komende drie wedstrijden hebben we een makkelijker programma namelijk DNB/Floor-Line 3, Groningen 1 en Drs. Vijfje 5.

Onze tactiek bij de afgelopen wedstrijden was altijd ? doelpunt meer scoren dan de tegenstander. Het bleek dat deze tactiek toch iets te kort door de bocht was. Onze nieuwe strategie is dan ook om sneller om te schakelen van aanval naar verdediging. Woensdag 5 november gaan we deze methode voor het eerst toepassen wat natuurlijk gaat resulteren in de eerste drie puntjes voor Drs. Vijfje 7.

Ons team bestaat uit de volgende spelers:

Jorrit: Zonder keeper ben je nergens natuurlijk. We zijn dan ook erg blij met onze Jorrit.

Roel: Roel is een van de veld voetballers in ons team. Technisch een goede voetballer en niet te lui om af en toe eens een keer te scoren.

Theun: Theun voetbalt ook op het veld en dit eist zijn tol. Helaas heeft hij nog maar ? keer mee kunnen doen. Aangezien we een tekort aan verdedigers hebben hopen we dat hij snel weer helemaal fit is.

Matthijs: Weer een jongen die ook op veld te vinden is. Matthijs zorgt voor voldoende schotkracht binnen het team.

Remco: Voormalig veld voetballer die het eens in de zaal wil proberen. Hij is iets later bij de groep gekomen en heeft hierdoor de eerste wedstrijden gemist. Met iets meer conditie gaat het helemaal goed komen met Remco.

Albrecht: Dan komen we nu bij de echte zaalvoetballers. Albrecht doet mee aan de interne competitie van de Aclo en zorgt voor de balans in ons team.

Nick: Nick is tevens een echte zaalvoetballer. Hij is regelmatig in de zaal te vinden bij de trainingen en de vrije uurtjes zaalvoetbal.

Jan: Oh ja, die hoort er ook nog bij.

Kortom, een goede mix van kracht, techniek en ervaring. Het kan dan ook niet lang meer duren voordat we onze eerste puntjes gaan pakken.

Ik zou zeggen: ”Hou ons in de gaten!”

Onze sponsoren