Vijfje 10

Vijfje 10 - Seizoen 2003-2004

Siu Hong Chung (2003) Keeper
Nestor Landers (2003) Aanvoerder
Jan-Willem Paats (2003) -
Edwin Rozeveld (2003) -
Mark Schuls (2003) -
Jeroen van Uffelen (2003) -
Tim Wind (2003) -

Drs. Vijfje 10: 10 weken Vijfje 10

Veel leden kennen het 10e van Vijfje als het team dat bijna geen eigen spelers had of het team dat nog amper heeft gespeeld. Bij aanvang van de competitie hadden we slechts 2 spelers in ons team en (achteraf gezien gelukkig) heeft de KNVB ons de eerste 2 weken vrijgegeven. Na ook nog eens twee afgelaste wedstrijden tussendoor staan we reeds op 2 gespeelde wedstrijden! Bij onze tegenstanders staan we nu al bekend als een veelscorend team, terwijl dat eigenlijk wat vertekend is. Ten eerste omdat we m? tegendoelpunten hebben dan doelpunten voor (14-16) en ten tweede omdat ongeveer 2 doelpunten van onze eigen teamleden komen (Cuma van het 3e is op het moment topscorer met 6...).

Gelukkig hebben we sinds vorige week eindelijk een compleet team, dankzij top-inzet van het bestuur. Onze selectie is ook nog eens goed bezet met een keeper, 3 verdedigend en 3 aanvallend ingestelde spelers. Dit zal ons spel zeer ten goede komen, omdat we beide wedstrijden flink wat misverstanden hadden in de verdediging, wat ervoor zorgde dat ongeveer 40% van de tegendoelpunten in de eerste 5 minuten vielen.

Komende vrijdag spelen we onze derde wedstrijd uit tegen Astrea en dankzij twee gezamenlijke trainingen deze week moet die wedstrijd 3 punten in het laatje kunnen brengen. Mijn persoonlijk streven is het om aan het eind van deze competitie met het team het beste doelpuntensaldo van Drs. Vijfje te hebben... Al met al een zware start en hierbij wilde ik het bestuur en de invallers nogmaals bedanken voor hun steun, ons team zal ze niet teleurstellen!

Onze sponsoren