Vijfje 6

Vijfje 6 - Seizoen 2005-2006

Yannick Abrahams (2003) -
Rutger Bartels (2003) -
Jonnes Bouma (2003) -
Wouter Dijkema (2003) Keeper
Bart Hofsink (2003) -
Pim Hulshof (2003) -
Rik Jansen (2003) -
Reinout Tebogo de Jonge (2003) -
Gijs Nillessen (2003) -
John Wessels (2003) -
Jelmer Wind (2003) Aanvoerder
Kris Wools (2003) -

"Kampioen word je niet, kampioen ben je"

Het vlaggenschip van onze vereniging speelt dit jaar onder de naam Vijfje 6. Het bij iedereen bekende Vijfje 7 van vorig seizoen is naar de 2e klasse gepromoveerd en daarom een team opgeschoven. Uiteraard blijft het gedachtegoed van ex-Vijfje 7 in het nieuwe team bewaard. We zullen weer garant staan voor de hoogste bierconsumptie, het 2-9-B-H ad combinatie spel, uiteraard alleen trainen in de stad daaruit sportieve prestaties genereren.

Ook dit jaar leggen we de lat hoog en willen we een aantal doelen nastreven. Bijvoorbeeld meer teamborrels dan wedstrijden, meer panna’s dan doelpunten en het publiek ook dit seizoen weer de grote winnaar laten zijn. Als naast deze hoofddoelen de 1e klasse kan worden bereikt, zou dat mooi meegenomen zijn.

In vergelijking met vorig jaar zijn er een aantal nieuwe spelers. We hebben afscheid genomen van Hein en Henri en daarvoor Wouter en Reinout met open armen in de selectie ontvangen.

Dat maakt de spelersgroep als volgt:

Wouter Dijkema alias Pijpema/Pijpmema, goede vriend van menig bn’er o.a. Martin Gaus, mag als hij met tafelvoetballen van Erik Nevland wint een keer met diens vrouw gaan eten.

Bart Hofsink alias Braaanties/Procedure Braaanties, de enige man die kan vertellen wat het woord ‘cruciaal’ in zijn context betekend.

Gijs Nillessen alias CrissCross, leeft voor de crosspas in de zaal onder het motto: “Waarom op de schreef spelen als je er over kan?”

Jelmer Wind alias Jochum, liever een tegengoal dan meeverdedigen, zoekt en gaat altijd voor een panna.

John Wessels alias William Shakespeare, huisdichter van het team, bekend om zijn tomeloze inzet, altijd over het randje en uitvinder van de sliding in de zaal.

Zongs alias Kristiaan Wools, de trainer, het meesterbrein oftewel de strateeg achter dit sterrenensemble, mits fit ook als speler onmisbaar.

Pim Hulshof alias Pim, werd door een van ons al: “excentrieke linkspoot met de nukken van een vedette” genoemd, mooier kan het niet gezegd worden.

Rik Jansen alias Rooie, schrik voor iedere verdediger, terug uit het buitenland, geen net dat door hem niet gevonden wordt.

Rutger Bartels alias Rudi das Dreipottngeschaft, voetballer pur sang , leerde het spel op straat. maximaal is op zijn buik geschreven. lid van verdienste.

Yannick Abrahams alias Beenham, heeft de bal aan een touwtje, technisch meesterbrein en sinds Mei 2005 de Koning van Tilburg.

Reinout de Jonge alias Reinout, nieuwe aanwinst, de schrik voor ieder net, heeft geen kans nodig alleen de bal, gedoodverfde topscorer voor dit seizoen.

Met dit circus zullen wij door Noord-Nederland trekken. Een ieder die Futsal een warm hart toedraagt, zal op de B? staan voor dit gezelschap, onthouden dat adten een voorrecht is en moeten toegeven: “Vijfje 6, je staat ermee op en je gaat ermee naar bed”.

Onze sponsoren