Vijfje 7

Vijfje 7 - Seizoen 2005-2006

Klaas Hendrik Abma (2003) -
Maarten Boelhouwer (2003) Keeper
Menno Burkunk (2003) -
Ben Evers (2003) -
Mark Groot Wassink (2003) -
Hans ten Have (2003) -
Wilco Lindeboom (2003) -
Norbert van Sinderen (2003) Aanvoerder
Tom Westendorp (2003) -

Drs. Vijfje 7, de officiële naam van team Bollino’s*, het paradepaardje van de club! Vorig jaar werden de krachten gebundeld in het twaalfde team en een ware overwinningsreeks lag in het verschiet. Lacherig werden onze overwinningen en grootspraak ontvangen bij de club en geluiden als,’’Twaalfde, hebben we zoveel teams? Hoor ik daar een lama schijten?’’ werden ons vaak ten gehore gebracht. Gevoelens van onderkend talent staken de kop op en een plan werd gesmeed.

Als het paard van Troje besloten wij op eervolle wijze en met open vizier de zwakkeren tegemoet te treden. Op het interntoernooi zagen wij onze kans schoon om iedereen van Futsalland te overtuigen van onze competenties. Vijfje 1 stond tegenover ons op het veld en zou ons, na een overwinning, het verdiende respect op moeten leveren binnen de club. Als een noot gekraakt, volledig overrompeld, in de pan gehakt, afgeslacht, murw gebeukt, totaal verwoest, tot pulp geslagen, werd het eerste team weggespeeld! Blitzkrieg! Drie nul was de vernietigende uitslag die het scorebord sierde na deze voetbal-les. In de kleedkamers van het eerste klonken de geluiden dit keer heel anders,” Wie waren die gasten? Niets dan respect!’’. In de kleedkamers van het destijds twaalfde klonk het in koor,’’ Het eerste, ha, laat me niet lachen!’’.

Wij, de Bollino’s, werden na dit optreden en de uitstekende uitslag in de competitie beloond met een promotie tot het zevende. Telt u even mee, van 12 naar 7, jawel, vijf teams gestegen, een trend die we niet van plan zijn te veranderen dit jaar.

De link tussen het zevende en de zevende hemel is te makkelijk en zal ik daarom niet tot in den treure gaan bespreken. Ik zou zeggen, kom een keer kijken en leg deze link zelf. Engeltjes op voetbalschoenen.

Moge de boodschap echter duidelijk zijn. Vijfje zeven, alias de Bollino’s, een team met grote potentie dat niet van plan is gestuit te worden in haar prestigieuze opmars. U hoort van ons.

Mooi.

Norbert van Sinderen

* Voor uitleg van de naam Bollino’s verwijs ik u naar het bewaarnummer 2004 in het stukje over Vijfje 12.

Onze sponsoren