Vijfje 4

Vijfje 4 - Seizoen 2003-2004

Vincent Fokke (2003) -
Pim Joosten (2003) Keeper
Wouter Raatjes (2003) -
Maarten Schunselaar (2003) -
Jan Smit (2003) Aanvoerder
Wouter Splinter (2003) -
Ben van der Veer (2003) -
Gelijn Werner (2003) -

Drs. Vijfje 4: Drs. Viertje!

Het eerste heeft de felbegeerde 1 achter de clubnaam staan, Vijfje 5 is een mooie combinatie, maar wij dragen het nummer waar het allemaal om draait: 4, de echte maat van de bal!

Ik presenteer u vol trots het vierde van Drs. Vijfje, een groep spelers die dit jaar voor de eerste maal in deze samenstelling competitief actief is en uit een zeer gevarieerd gezelschap bestaat.

Uw aandacht voor de godenzonen van het Futsal en hun achtergrond…

Pim Joosten: Pim is onze speler met een keepers achtergrond en is om deze simpele reden de keeper van het 4e. Pim is op dit moment de op een na minst gepasseerde keeper bij Drs. Vijfje. We hoeven hier niet meer woorden aan vuil te maken lijkt me‚Ķ

Ben vd Veer: Ben heeft een horeca achtergrond en serveert zijn teamgenoten dan ook altijd heerlijke balletjes die niet te versmaden en te missen zijn. Aangezien Ben altijd weer vroeg op zijn werk moet zijn is hij er op gebrand een wedstrijd vaak vroegtijdig te beslissen zodat hij zelf weg kan om de broodnodige centjes te verdienen. Ben is op dit moment al goed voor 10 doelpunten deze competitie.

Vincent Fokke: Met zijn surfachtergrond weet Drs. Vijfje 4 de vele aanvalsgolven  van de tegenstanders telkens goed af te weren. Daarnaast hebben wij met Vincent een dikke vinger in de pap bij het bestuur. Als verdediger al goed voor 8 doelpunten dit seizoen. Hier kunnen de verdedigers van het eerste nog een puntje aan zuigen!

Maarten Schunselaar: Met deze jongen hebben wij de enige echte balgoochelaar van Drs. Vijfje in ons midden. Ook Maarten beheerst de doorsnee trucs van Hans Kazan, maar is gepromoveerd in de magie van de bal!

Wouter Splinter: De bewegingswetenschapper onder ons die bij de balaanname van de tegenstander aan zijn lichaamshouding al kan zien welke kant deze op zal draaien. Aan de stand van de ellepijp van menig keeper ziet Wouter al welke kant deze op zal duiken. Daarnaast is er op de Faculteit Bewegingswetenschappen een ruimte beschikbaar waar Wouter de nieuwste trucs kan ontwikkelen die ook ergonomisch verantwoordt zijn.

Gelijn Werner: De man van het snelle voetenwerk door zijn tafeltennis achtergrond.  Is verder een ster in het geven van effect en het af smashen van een voorzet. Daarnaast laat Gelijn weinig kansen liggen in tegenstelling tot zijn jas, die hij vaak laat liggen.

Jan Smit: Bij aanvang van dit seizoen ook wel eens de prostituee van de club genoemd, aangezien zijn vele invalbeurten bij de andere teams. Mede hierdoor wel een uitstekend inzicht in de gebruikte systemen in het Futsal die als aanvoerder van dit team kan delen met zijn teamgenoten.

Wouter Raatjes: Onze nieuwe aanwinst sinds twee weken. Wouter is de meest besproken transfer van de afgelopen tijd. Hij stond bij veel teams op het lijstje, maar heeft in verband met de goede toekomstperspectieven uiteindelijk gekozen voor het 4e!

Het is nu zaak niet te lang te blijven hangen in een roes van euforie en gevoel van onaantastbaarheid. Dit realiseren wij ons dan ook ten zeerste en we willen dan ook afsluiten met de wijze woorden..... KAMPIOENEN, KAMPIOENEN, OLE OLE OLE!

Onze sponsoren