Vijfje 1

Vijfje 1 - Seizoen 2003-2004

Ron Berfelo (2003) -
Ignas van den Einde (2003) -
Christian Erkelens (2003) -
Sjoerd Griffioen (2003) -
Bas Groeneveld (2003) -
Sybrand Jissink (2003) Wissel
Remco Nieuwenhuis (2003) Aanvoerder
Cuma Pisak (2003) -
Roelof Romp (2003) Keeper
vijfje1_01.jpg

Tja, Drs. Vijfje 1. Het vlaggenschip van de vereniging. Ongeslagen in zowel de competitie als in de beker. Wat valt daar nu over te zeggen, behalve dan dat deze winsten omgezet zijn in al heel wat overwinningsbiertjes.

Drs. Vijfje 1 is dan ook altijd erg goed vertegenwoordigd in de stad. Elke week zijn er op vrijdag minimaal 3 van deze prutsende apen tot een uurtje of 8 in de stad te vinden. We zullen geen namen noemen, maar Ron, Roelof en Bas zullen wel weten over wie het gaat.

Maar goed, het team bestaat uit Roelof, Remco, Bas, Sjoerd, Jesper, Chris, Ignas, Ron en natuurlijk Bert onze trainer/coach.

Roelof is de keeper en met een ontzettend snelle reactie lukt het hem maar niet om de nul te houden. Zijn verdriet drinkt ie dan ook graag weg in de stad, maar wat is het toch een lief, lief kind. Remco is ook wel lief alleen kan hij niet zo makkelijk het doel vinden. Hij is aanvoerder van 5je 1 en met een rendement van 1 op ongeveer 50 goals doet hij het in onze ogen nog niet zo slecht.

Aan ervaring binnen het team is natuurlijk ook gedacht en daarom mag Bas elke vrijdag weer op komen draven. Deze speler op leeftijd heeft wellicht wat last van overgewicht wegens een klein bierbuikje en lui dat hij is. Zelf vind hij van niet, maar ja….

Sjoerd. Tja, Sjoerd wordt altijd geassocieerd met tequila. Waarom? Niemand weet het. Misschien wel, omdat er standaard als je hem in de stad tegen komt er op de een of andere duistere manier een glaasje van dit spul voor je neus komt te staat.

Dan Jesper. Onze vedette tennisser heeft vanaf de D-tjes al niet meer op voetbal gezeten. Ik denk dat dit genoeg zegt. Het mooie is wel dat deze jongen hoe dan ook op de goede plek staat. Zelfs op de training als Bert een lobje probeert te spelen staat Jesper goed. Niet voor hem, maar wel voor ons, want de bal kwam op een zeer gevoelige plek.

Onze Chris nu. Tweebenig is deze jongen en hij ramt ze net zo hard met rechts als met links op de goal. Nu er nog in Chris, dan zijn we allemaal blij. Hij kan trouwens ook net zo hard met rechts als met links het biertje in z’n keelgat gieten, ook een kunst.

Ignas is naast dat hij verdediger is ook voorzitter. Hij laat zich dus vanwege zijn baantje niet zo druk maken, misschien zou je dat wel moeten doen!!

Ik moet wel even benadrukken dat hij zijn baantje als voorzitter wel goed uitvoert.

Ron wil zich graag vedette noemen, en dacht dit met zijn pasta met rode saus (en champignonnetjes) wel afgedwongen te hebben, maar menig speler binnen het team denkt hier anders over.

Last but not least B(i)ertje. Onze super goede coach (ik wil graag basisplaats) had een moeilijke taak om van een nieuwe ploeg een goed team te maken. Gelukkig had hij alleen wereldvoetballers tot zijn beschikking dus…. Bert heeft ook een goede manier gevonden om op de hoogte te blijven van de activiteiten van het eerste buiten de voetbal activiteiten. Even het prikbord bestuderen en hij weet weer genoeg.

Drs. Vijfje 1 is een super team van een super club! Zowel op voetballend als op sociaal (lees ZUIP) gebied.

vijfje1_02.jpg
Bert Barelds, Sjoerd Griffioen, Remco Nieuwenhuis, Bas Groeneveld, Jesper Knoop Christian Erkelens, Ron Berfelo, Roelof Romp, Ignas van de Einde
vijfje1_03.jpg
Het reserve tenue
vijfje1_04.jpg
Kampioenscertificaat 2e klasse D seizoen 2003-2004
vijfje1_05.jpg
Vijfje 1 voor de eerste officiële wedstrijd op 29 augustus 2003 (zonder logo's)
vijfje1_06.jpg
Kampioensshirtje 2003-2004

Onze sponsoren