Internet Commissie 07-08

Christian Erkelens (2003) Algemeen lid
Sybrand Jissink (2003) Voorzitter
Remko de Jong (2003) Algemeen lid
Nestor Landers (2003) Algemeen lid
Alain Wolffenbuttel (2007) Algemeen lid

De IC houdt zich bezig met het vernieuwen en ontwikkelen van de website.

Achtergrondinformatie

Dit zijn wij, de supernerds van de vereniging. Tenminste dat beschouwen wij als een extra kwaliteit. In principe zijn we namelijk de kroegtijgers en daarbij, thuis achter ons peeceetje een nerd. Maar dat is slechts tijdelijk, buiten bereik van de computer zijn wij mensen. Html, php, mysql dat is waar wij ons mee bezig houden om onze leden van een degelijke website te voorzien.

Ons doel is de site op zo'n manier in te richten dat anderen (lees bestuursleden, repro) de site kunnen onderhouden. Wanneer je penis op de website staat is dat dus je eigen schuld. Of als je bij de verkeerde hal staat voor een thuiswedstrijd, kunnen wij daar niks aan doen. Dan is dat dus de schuld van die kutwedstrijdsecretaris van het kutbestuur en niet van de kroegtijgers, zoals wij graag aangesproken willen worden. Je gaat ook niet de bierbrouwer aanspreken als een of andere lamme aap tegen je fiets aan staat te zeiken. Wij faciliteren slechts mogelijkheden. En als we die mogelijkheid niet faciliteren, was er altijd nog die vorige mogelijkheid waarvoor gekozen had kunnen worden. Ergo, wij, de kroegtijgers, zijn nimmer aansprakelijk, laat dat duidelijk zijn.

Een voorstelrondje: 

  • Alain: studeert media en grafische vormgeving; van hem kunnen we dus de nodige hoogstandjes op visueel gebied verwachten.
  • Sop: voorzitter in eerste instantie, kan in principe niks en gaat zich bezig houden met handleidingen voor de site en het op de vingers tikken van mensen die zich op de site niet houden aan de juiste 'code', is een woordgrapje, zoals Sop die graag maakt. Maar zijn over het algemeen totaal niet grappig.
  • Seb: gaat Sop terdege bijstaan in het schrijven van instructies, maar zal zich niet verlagen tot zijn humor.
  • Remko: Werkt bij een bedrijf dat websites maakt en kan tegenwoordig alles, maar doet waarschijnlijk niks, wel een aanwinst voor de vergadering, met hem kun je een heel eind terugfietsen uit Beijum.
  • Chris: ondergetekene, kan weinig, heeft per ongeluk gezegd dat hij meer van php wil leren en doet daarom 6 uur over aanpassingen waar Remko tegenwoordig in een half uurtje mee klaar is. zucht,zucht....spijt,spijt...


Op de eerste vergadering zijn in ieder geval vruchtbare ideeen aan de orde gekomen, die de Vijfjes het komende seizoen langzaam op zich af zullen zien komen

gegroet, Chris

Onze sponsoren