Dit is Vijfje

Zaalvoetbal en gezelligheid

De KNVB mag dan vinden dat sport en pils niet samengaan, wij denken hier heel anders over. Welkom bij Drs. Vijfje, waar zaalvoetbal en feest worden gemixt tot de ultieme cocktail voor je studententijd. Met ruim 450 leden verdeeld over 50 teams is Vijfje de grootste zaalvoetbalvereniging van Nederland. En deze 450 leden combineren het gezonde met het aangename.

Thijmen_adt.jpg


Na Vijfje's oprichting op 27 maart 2003 is de vereniging in korte tijd uitgegroeid tot een van de grootste studentensportverenigingen van Groningen. Wekelijks spelen 50 teams, waarvan vier selectieteams, hun wedstrijden. Heren 1 speelt op het twee na hoogste niveau, de Topklasse, en is daarmee het hoogst spelende studententeam van Nederland. Vrouwen 1 speelt Eredivisie, het hoogst mogelijke niveau. De overige 44 teams zijn verdeeld over de Hoofd- tot en met de 4e klasse, het laagste niveau. 

We starten het seizoen met het immer geweldige Nieuwelingenweekend. Een weekend boordevol oude & nieuwe Vijfjes gecombineerd met pils: niet te missen als kersvers lid. Na de wekelijkse wedstrijden verenigen we ons elke vrijdag in de stamkroeg: de Jut & Jul. Daarnaast geven we één keer per maand een feest op woensdag. Ook is uiteraard voldoende mogelijkheid om te trainen en hebben we een prestigieuze Drs. Vijfje Champions League. Hiernaast heeft Vijfje ook een tof verenigingsleven. Met vijftien commissies is er genoeg plek om je ook buiten het veld te profileren. Regelmatig zijn er feesten, pubquizzen, toernooien en andere excuses om te escaleren.

Nieuwsgierig geworden maar wil je toch graag meer horen of een keertje meetrainen? Neem contact op met het bestuur via bestuur@vijfje.nl en je krijgt dan zo snel mogelijk een berichtje van ons.

Nu al overtuigd? Klik dan hier om je vrijblijvend in te schrijven!

vijfje_op_cbc.jpg

Onze sponsoren