Gideon van Ligten TOP Toernooi

Over dit evenement

Categorie
Toernooi
Datum en tijd
26 aug. 2022 19:30 - 23:30
Locatie
ACLO Sportcentrum

Gideon van Ligten TOP Toernooi

Lieve Vijfjes,

 

Dit jaar zal het Gideon van Ligten toernooi van Drs. Vijfje weer worden georganiseerd. Op vrijdag 26 augustus zullen damesteams uit de eredivisie en hoofdklasse de strijd met elkaar aangaan, waaronder ook onze eigen kampioenen, Vrouwen 1 en Vrouwen 2. 

Het GvL TOP Toernooi is een jaarlijks terugkerend evenement dat wordt georganiseerd door Drs. Vijfje ter nagedachtenis aan de oud-Vrouwen 1 trainer Gideon van Ligten. Gideon had een groot hart voor damesvoetbal en heeft vele damesploegen tot hechte teams weten te smeden en prijzen weten te pakken. Gideon heeft zijn kennis in heel het Noorden uitgedragen en dit toernooi laat zien naar welk niveau hij het damesvoetbal heeft getild. Het gemis van zo’n goede trainer in het damesvoetbal blijft groot en het is een eer om Gideon van Ligten als trainer te hebben gehad.

Het toernooi vindt plaats in het ACLO Sportcentrum, waar de wedstrijden om 19:00 zullen beginnen. Het toernooi zal tot ongeveer. 23:00 duren. Wij hopen dat jullie allemaal komen juichen op de tribune. 

Hopelijk tot vrijdag de 26e!

Liefs,

ToCo ’21-‘22

Wat: Gideon van Ligten toernooi

Waar: ACLO Sportcentrum (Struikhal en HG-hal)

Wanneer: vrijdag 26 augustus, 19:00-23:00