Zaalvoetbal voor dummies + Vijfje spelstoomcursus

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Datum en tijd
3 okt. 2023 20:00 - 00:00

Zaalvoetbal voor dummies + Vijfje spelstoomcursus

Alleen voor nieuwelingen!

Je kennis van zaalvoetbal een beetje bijspijkeren en hier de fijne kneepjes van het echte zaalvoetbalvak leren? Kom dan als nieuweling zeker naar Zaalvoetbal voor Dummies. Hier zal een echte pro jullie het allemaal even heel goed uitleggen, zodat verliezen in de zaal eigenlijk geen optie meer is. 

Aansluitend op de spoedcursus Zaalvoetbal voor Dummies organiseert de FEC het heuse Vijfje spelstoomcursus. Tijdens deze 'cursus' maak je kennis met alle spellen die op een standaard Vijfje avond worden gespeeld. Zo komen spellen als Mexen, Hamas, Shut the Box, Zeeslag voorbij. In groepjes ga je langs verschillende tafels en kom je tal van mooie spellen én gezellige Vijfjes tegen. De Vijfje spelstoomcursus is in het begin van de avond alleen voor nieuwelingen. Vanaf 23:00 zijn oudere Vijfjes van harte welkom om er samen nog een gezellige avond van te maken.

Het belooft een schitterende avond te worden want spelletjes en bier is een van de mooiste combinaties die er is. MELD JE SNEL AAN want vol=vol!

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen