LUSTRUMWEEK

LUSTRUMWEEK

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lieve Vijfjes, 

Na al de nodige promotie over de evenementen gedurende het jaar, is het nu tijd om het vuur echt aan te gaan wakkeren. We hebben het hier natuurlijk over de lustrumweek waarvan wij samen met jullie een zo groots mogelijk lustrum van willen maken! Het leek ons wel handig om jullie te attenderen op de evenementen tijdens deze lustrumweek en wat tekst en uitleg te geven hieromtrent. Voor een snel overzicht: zie de overzichtsposter van de lustrumweek die zo goed als overal op social media staat!

Drs. Vijfje wordt op maandag 27 maart 2023 precies 20 jaar oud en vandaar dat we rondom die datum onze lustrumweek hebben gepland. De week zullen wij aftrappen op woensdag 22 maart 20:00 met een legendarische openingswedstrijd van nog nader bekend te maken teams en aansluitend een openingsfeest in het beruchte Flop met natuurlijk een GRATIS FUST. 

Op de donderdag 23 maart kan je eerst even bijkomen van de eerste avond van het lustrum, maar zal je savonds toch echt weer je nest uit moeten komen. Deze avond zal een voorproefje zijn van het geknal dat in het weekend zal plaatsvinden. Om 20:00 zal er een activiteit volgen in de stad. 

Voor vrijdag 24 maart staat er van 12:00-20:00 het Blauwe Huis op het programma. Wij zullen op deze dag zoveel mogelijk geld inzamelen voor het KWF en onszelf als LuCo ‘opsluiten’ in het Blauwe Huis. Je kan ons opdrachten laten uitvoeren voor donaties aan het KWF. Naast de activiteiten in het Blauwe Huis zal er een pannakooi staan waar jij je skills aan je medevijfjes kan tonen. 

Dan zijn we aangekomen bij de klapper van de lustrumweek; het lustrumgala!! Dit zal plaatsvinden op zaterdag 25 maart. Een beperkte groep (80 personen) zal om 16:15 vertrekken met een touringbus naar de galalocatie om daar onze tanden te zetten in een luxe achtgangenmenu. Nadat we de eetzaal hebben omgetoverd tot balzaal en nog meer vijfjes zijn gearriveerd op locatie kunnen we aansluitend van 20:00-00:00 de avond uit dansen tijdens het gala! Uiteraard zit onbeperkt drinken incl. binnenlands en een selectie buitenlandse dranken inbegrepen. +1’s zijn helaas niet welkom vanwege de krappe beschikbaarheid. Zullen er plekken overblijven dan zijn zij natuurlijk ook hartstikke welkom! Na afloop rijden we met een touringcar terug naar Groningen. De inschrijvingen voor het diner en gala gaan op zondag 29 januari 17:00 open en zijn bindend. Als je niet kan dien je zelf vervanging te regelen. We hanteren een VOL = VOL beleid. Inschrijven kan via het evenement op de site. Er zijn 80 plekken voor het diner en 150 plekken voor het gala, dus wees er snel bij! 

De volgende ochtend word je wakker en verwacht je een ontbijtje van je droomvijfje die je ‘snachts hebt meegesleurd naar bed, maar ho maar. Dit hoeft diegene helemaal niet zelf te fixen, dit heeft de LuCo namelijk al voor je geregeld. Kom op zondag 26 maart om 13:00 lekker brunchen bij Martinus onder het genot van een koffietje of gelijk weer een goudgele rakker en kom erachter wat voor clownerij de avond daarvoor zich allemaal heeft afgespeeld. Verder zal er een buffet aanwezig zijn waarbij je kan denken aan verschillende broodjes met beleg, een soepje etc. De inschrijving opent op zondag 29 januari 17:00 en is bindend i.v.m. de inkopen voor Martinus en wij verspilling tegen willen gaan. 

Dan zijn we helaas alweer aangebroken bij de laatste dag van de lustrumweek, maar wel de belangrijkste dag! Dit is namelijk de verjaardag van Vijfje op maandag 27 maart. Op deze dag kan je nog een laatste keer het licht uit je ogen zuipen om vervolgens 5 jaar bij te komen tot het volgende lustrum. Bedenk goed wat je met deze mooie laatste lustrumdag doet. Wij als LuCo weten het wel en ook op de laatste dag gaan we er een mooi feest van maken en wie jarig is trakteert en hoe anders dan met een GRATIS FUST.

Naarmate we dichter bij de lustrumweek komen updaten wij uiteraard de evenementen met concretere informatie. Belangrijke updates over evenementen en/of inschrijvingen zullen we uiteraard op een actieve manier aan jullie allen mededelen. Mocht je al vragen/opmerkingen/suggesties hebben kan je natuurlijk altijd mailen naar lustrum@vijfje.nl of iemand uit de lustrum commissie appen!

Wij kijken uit naar een fantastische lustrumweek en we hopen jullie ook!

TL;DR: zie lustrumposter!!!

Veel liefs,

De LuCo

Onze sponsoren