Kerstdiner

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Organisator
Feest- en Evenementen Commissie 23-24
Datum en tijd
19 dec. 2023 19:00 - 23:55
Locatie
Capricio

Kerstdiner

Lieve Vijfjes,

De wintermaanden komen er weer aan en dat voelen we al aan de kou buiten. Het wordt om 16:00 uur alweer donker en iedereen verheugt zich op de kerstdagen en de ò zo gezellige gesprekken met je tante of je al een nieuwe vriend of vriendin hebt.

Om je door deze tijd heen te helpen is er HET VIJFJE KERSTDINER! Wat is er nou leuker dan kerst vieren met je grootste familie, de bierdrinkende zaalvoetballers van Vijfje? Precies, dat bestaat niet.

Op dinsdag 19 december organiseert de FEC een geweldig en chique kerstdiner bij onze sponsor, Capricio. Wil jij kijken wie er allemaal schitteren in zijn/haar mooiste outfit? Meld je dan snel aan! Wie weet ontmoet jij op de valreep nog wel je vriend of vriendin die je aan je tante kan voorstellen. Om 19:00 uur trappen we de avond af en zullen we gaan genieten van 3 gangen voor slechts € 23,50  per persoon!

De aanmeldingen voor het kerstdiner gaan open op woensdag 6 december 16:00. Ben er snel bij want VOL=VOL!

Datum: dinsdag 19 december
Tijd: 19:00 uur
Locatie: Capricio
Kosten: € 23,50 
Dresscode: Kerstchique 

Let op: aan-/afmelden kan tot 16 december 23:59 in verband met de kosten die gemaakt zullen worden! Kan je last minute toch niet komen zorg dan zelf voor een vervanger. Mocht je allergieën hebben, kan je dit bij de aanmeldingen vermelden of iemand van de FEC appen.

Liefs,

FEC ‘23/’24

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen