Vijfje Extern Toernooi

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Datum en tijd
30 jun. 2023 11:40 - 1 jul. 2023 23:55

Vijfje Extern Toernooi

Lieve zaalvoetballiefhebbers en Vijfjes,

G.S.F.V. Drs. Vijfje organiseert dit jaar eindelijk weer het Vijfje Extern Toernooi (VET)! Het toernooi vindt plaats in het weekend van 30 juni, 1 en 2 juli in het ACLO Sportcentrum te Groningen. Op vrijdagavond trappen we af met een legendarisch openingsfeest in de stamkroeg van Vijfje aan de Vismarkt in het centrum: All Round. Het thema van het weekend wordt later nog bekend gemaakt!

Het toernooi zelf vindt plaats op zaterdag. De wedstrijden beginnen in de ochtend. Een speelschema volgt later! Probeer op deze zaterdag dus ook al je tricks en showtjes tevoorschijn te halen. Mocht dit allemaal wat moeizaam verlopen, dan is er natuurlijk altijd de mogelijkheid om alvast een biertje te drinken. Later op de avond zal de dag afgesloten worden in onze stamkroeg All Round met tweede grandioos feest. 

Deelnemen kan met wie je maar wilt! Verzamel je (voetbal)vrienden/kennissen/knikkermaatjes van waar dan ook in Nederland en kom al zuipende een potje ballen op het VET. Zowel damesteams als herenteams zijn welkom! Zorg wel dat je minstens vijf spelers hebt! De kosten voor het weekend moeten nog precies bepaald worden, maar de kosten zullen nooit hoger uitvallen dan €25,- per persoon. Voor deelnemers zonders slaapplek in de stad is er de mogelijkheid om in de zaal te overnachten, dit is inclusief ontbijt op zaterdag en zondag. De kosten hiervoor bedragen maximaal €35,- per persoon.

Interesse? Stuur dan een mail naar vetvit@vijfje.nl om jou en je team aan te melden of te vragen naar meer informatie. Wij zullen je aanmelding verder behandelen!

Voor vragen kan er ook een appje gestuurd worden naar 06-12493519 (Jens)

Wat? Zaalvoetbaltoernooi bij de grootste zaalvoetbalvereniging van Nederland

Waar? ACLO Sportcentrum

Wanneer: 30 juni - 2 juli 

Meedoen? Opgeven via vetvit@vijfje.nl

 

Hopelijk tot dan!

Veel liefde,

VETVIT-commissie ‘22/’23