Nieuws

Zegevieren op eerste TSA?!

De avond begon al vroeg met een (heerlijke) stampot in de sportsbar waar een aantal Vijfjes een poging deden om een goede bodem te leggen voor de avond. Natuurlijk werden hier ook de eerste biertjes achterover getikt. Na het toejuichen van de toppers van V2 en Vr1 was het tijd om de tribune op te gaan. Helaas moesten de badmintonners hun campingpotje nog even afmaken. Dit was een gouden kans voor de FeC om iedereen nog even wat lootjes aan te smeren. 

Om 19.00 uur mocht V2 dan eindelijk hun thuisspeelavond debuut maken tegen WMC2. Het was een spannende pot met mooie goals van Mark van Veen, Alessandro Zanchetta en maar liefst twee van Koen Zagema. Op het eind werd het nog behoorlijk spannend toen WMC voor de derde keer scoorde, maar gelukkig wist V2 met 4-3 de overwinning binnen te slepen. De tribune moest nog even loskomen, maar na een aantal drankjes zat iedereen er lekker in. Deze wedstrijd kunnen de meeste Vijfjes nog wel navertellen, in tegenstelling tot de wedstrijd van Vr1. Toen Vr1 om 20.30 uur het veld betrad, waren de meeste vijfjes al behoorlijk teut. Er kwam steeds meer leven in de brouwerij en de Vijfjes zongen het dak van de ACLO eraf. Vr1 wist een dikke overwinning binnen te slepen tegen Zeemacht. Er is gescoord door Tessa Grashuis, Tessa Peters, Nina van der Putte (2x) en Virry Vegter. 

De overwinningen moesten natuurlijk gevierd worden in ‘t Flop. Zelfs de tegenstanders wilden de Vijfje sfeer proeven en kwamen ook nog even buurten. De fusten bleven maar komen, terwijl menig vijfje niet meer recht kon lopen. Alle kleuren van de regenboog, Theo op de bar, nieuwe takjes in de regelboom en kwijtgeraakte spullen vatten deze avond mooi samen. 

Dankjewel FeC voor het organiseren van deze geslaagde TSA. We kijken nu al uit naar de volgende!

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen