Nieuws

Word vrijwilliger bij EK Futsal 2022!

Lieve vijfjes,

Over een jaar zal een prachtig evenement plaatsvinden rondom onze geliefde sport; het EK Futsal 2022 ⚽. Nederland zal hierbij het gastland zijn en er zullen bijna 3 weken lang verschillende potjes gespeeld worden in Groningen en Amsterdam. De KNVB organiseert dit natuurlijk niet alleen, jij kan daar ook je steentje aan bijdragen en misschien zelfs een stage uit weten te slepen.

FEURO2022 belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor alle vrijwilligers. Niet alleen beleef je het toernooi van dichtbij, maar je krijgt trainingen, ontwikkelt nieuwe skills, verbreedt je netwerk en ontvangt ook nog eens een tof kledingpakket.

Dus, ben jij geïnteresseerd? Laat dan niet de kans lopen om binnen te komen in het grote netwerk dat de KNVB te bieden heeft.

De aanmeldlink voor de stages laat nog even op zich wachten, deze zal waarschijnlijk in juli geopend worden. Wanneer wij deze hebben, zullen we deze direct delen. Wel kan je je alvast aanmelden als vrijwilliger via de volgende link: https://www.knvb.nl/feuro2022/vrijwilligers/aanmelden

Liefs,

De EK Commissie

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren