Nieuws

Word actief lid bij Vijfje!

Wil jij betrokken en actief worden bij Vijfje? Een onvergetelijk jaar tegemoet gaan met een hechte groep? Solliciteer dan nu voor een commissie en word actief lid bij Vijfje!

(Ouderejaars sollicitatie!)

Nu het hoogseizoen van de mixpotten is aangekomen en er weer heerlijk wordt gevoetbald tegen de boomers met STAR, zijn de voorbereidingen voor komend seizoen al in volle gang. Na de zomer zal het nieuwe seizoen starten en dat betekent ook weer tijd voor nieuwe evenementen, toernooien, heerlijke foto’s, bomvolle regelbomen, interviews en wekelijkse nieuwtjes. Daarom zijn we voor aankomend seizoen weer opzoek naar commissieleden die er weer een topjaar van maken en de vereniging draaiende houden.

Vijfje heeft veel verschillende commissies die zich allemaal bezig houden met verschillende taken. Zo zijn er commissies voor het organiseren van feesten, buitenlandse reizen, evenementen, toernooien, het werven van sponsoren en het schrijven van stukken voor de pannarama’s en de website. Al met al zit er voor iedereen wat tussen! Voor meer informatie over de commissies kun je kijken op: https://drs.vijfje.nl/drs-vijfje/commissies/commissie-inhoud

Weet je nog niet zo goed welke commissie nou echt bij jou past? Dan kan je de commissiewijzer invullen. Deze zal aan de hand van een korte vragenlijst jou vertellen welke commissie goed bij jou past. Klik hiervoor op de volgende link: https://commissiewijzer.vijfje.nl

Naast je commissietaken, zal je ook een topjaar tegemoet gaan met een gezellige groep Vijfjes waarmee je vergadert en leuke activiteiten onderneemt. Zie jij jezelf volgend jaar actief worden bij Vijfje om er samen een leuk en gezellig jaar van te maken? Twijfel dan niet om te solliciteren! Dit kan door jouw sollicitatiebrief naar interncoordinator@vijfje.nl te mailen. De deadline voor de sollicitatie is 20 augustus 23:59. Licht hierin de volgende dingen toe:

 

  • Waarom wil je actief worden/blijven bij Vijfje?
  • Voor welke commissie wil je solliciteren en waarom? (Solliciteer voor twee commissies!)
  • Welke eigenschappen maken dat jij geschikt bent voor deze commissie(s)?
  • Heb je al ideeën en/of verbeteringen in gedachten voor deze commissie(s)?
  • Wat zijn je verwachtingen van een commissiejaar bij Vijfje?

 

Wanneer de sollicitaties binnen zijn, zal je nog gebeld worden om je motivatie verder toe te lichten.

 

De deadline voor het solliciteren staat op zondag 20 augustus 23:59!

 

Voor vragen of andere zaken kan je altijd terecht bij:

Beoogd Intern Coördinator Ties van Gemert (06-42757294) of;

Intern Coördinator Veerle de Vries (06-22069613)

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen