Nieuws

Word actief bij Vijfje!

Actief worden bij Vijfje? Doe een commissie!

(Ouderejaars sollicitatie!)

Het is nu (voor de meeste) tijd voor de zomervakantie en even niet de sterren van de hemel spelen in de zaal. Maar na de zomer zal het nieuwe seizoen starten en dat betekent ook weer tijd voor nieuwe evenementen, toernooien, heerlijke foto’s, bomvolle regelbomen, interviews en wekelijkse nieuwtjes. Daarom zijn we voor aankomend seizoen weer opzoek naar commissieleden die er weer een topjaar van maken en de vereniging draaiende houden.

Vijfje heeft veel verschillende commissies die zich allemaal bezig houden met verschillende taken. Zo zijn er commissies voor het organiseren van feesten, buitenlandse reizen, evenementen, toernooien, het werven van sponsoren en het schrijven van stukken voor de pannarama’s en de website. Al met al zit er voor iedereen wat tussen! Voor meer informatie over de commissies kun je kijken op: https://drs.vijfje.nl/drs-vijfje/commissies/commissie-inhoud

 

Weet je nog niet zo goed welke commissie nou echt bij jou past. Dan kan je de commissiewijzer invullen. Deze zal aan de hand van een korte vragenlijst jou vertellen welke commissie goed bij jou past. Klik hiervoor op de volgende link:

https://commissiewijzer.vijfje.nl

 

Naast je commissietaken, zal je ook een topjaar tegemoet gaan met een gezellige groep Vijfjes waarmee je vergadert en leuke activiteiten onderneemt. Zie jij jezelf volgend jaar actief worden bij Vijfje om er samen een leuk en gezellig jaar van te maken? Twijfel dan niet om te solliciteren! Dit kan door jouw sollicitatiebrief naar interncoordinator@vijfje.nl te mailen. Licht hierin de volgende dingen toe:

 

  • Waarom wil je actief worden/blijven bij Vijfje?
  • Voor welke commissie wil je solliciteren en waarom? (Solliciteer voor twee commissies!)
  • Welke eigenschappen maken dat jij geschikt bent voor deze commissie(s)?
  • Heb je al ideeën en/of verbeteringen in gedachten voor deze commissie(s)?
  • Wat zijn je verwachtingen van een commissiejaar bij Vijfje?

 

Wanneer de sollicitaties binnen zijn zal je nog gebeld worden om je motivatie verder toe te lichten.

 

De deadline voor het solliciteren staat op maandag 22 augustus 23:59!

Nieuwe deadline vrijdag 26 augustus 23:59!

 

Voor vragen of andere zaken kan je altijd terecht bij:

Beoogd Intern Coördinator Veerle de Vries (06-22069613) of;

Intern Coördinator Robin Scheper (06-30875305)