Nieuws

Vijfje 1 in de race om het kampioenschap

Vijfje 1 in de race om het kampioenschap

Nog drie wedstrijden te gaan voor ons vlaggenschip V1 en alles is nog in eigen hand! Momenteel staan de heren eerste in een competitie waar de teams bovenin ontzettend dicht op elkaar zitten. Wanneer V1 drie maal wint zijn de mannen kampioen! Ook zullen ze dan promoveren van de Topklasse naar de Eerste Divisie. Dit is na de Eredivisie de hoogste klasse in het zaalvoetbal.

V1 zal eerst twee uitwedstrijden spelen. Vrijdag 27 mei tegen Futsal Dragten 1. Op maandag 30 mei 2022 spelen ze uit tegen Jong Leekster Eagles 1. Om 22:00 uur in Leek. We reizen samen af naar deze wedstrijd om onze mannen aan te moedigen. Reis je met ons mee? Aanmelden kan hier: https://drs.vijfje.nl/actueel/evenementen/uitwedstrijd-v1

De laatste wedstrijd om het kampioenschap binnen te slepen is tegen Beilen 1. Zet de datum alvast in jullie agenda’s om onze heren (hopelijk) naar het kampioenschap te juichen! Woensdag 8 juni om 20:00 uur in de Struikhal, ACLO Sportcentrum, Groningen. Hierna zal een groot feest in All Round volgen, inclusief een beerpongtoernooi. Tot dan!

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren