Nieuws

Solliciteren voor Bestuur 20/21!

Solliciteren voor Bestuur 20/21!

Het heeft al op verschillende social media kanalen gestaan. Wij zijn op zoek naar jou om de vereniging te runnen komend seizoen!. Op het moment is de hele wereld natuurlijk in de ban van het Coronavirus. Dit is allemaal natuurlijk heel vervelend, maar geeft jullie mooi de tijd om na te denken over volgend jaar. Je komt er ineens achter dat het arbeidsleven wel heel dichtbij komt en wil dit graag nog even uitstellen. De perfecte manier om deze gedachte vorm te geven is natuurlijk met een bestuursjaar bij G.S.F.V. Drs. Vijfje!

Ben jij geïnteresseerd in of nieuwsgierig naar wat een bestuursjaar precies inhoudt en wat daar allemaal bij komt kijken? Dan kan je  één van de huidige bestuursleden aan de mouw trekken. Zij kunnen je alles vertellen over besturen bij Drs. Vijfje.

Weet je al zeker dat je gaat solliciteren? Dan kan je dit nu al doen! Wij ontvangen dan graag een CV en een motivatiebrief van jou!  In deze brief willen wij graag weten op welke 2 functies jij wilt solliciteren, waarom jij geschikt bent en waarom jij de functie natuurlijk leuk lijkt. De deadline voor het solliciteren naar een bestuursfunctie staat op zondag 3 mei 23:59 uur. Wij hopen op jouw sollicitatie!

Stuur nu jouw CV en brief naar secretaris@vijfje.nl !

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen