Nieuws

Solliciteer voor de Nieuwelingencommissie '21/'22!

De NiCo is in seizoen 2021-2022 opgericht als nieuwe commissie binnen Vijfje. Bij de NiCo zul je samen met 5 andere nieuwelingen verschillende evenementen voor alle leden van de vereniging organiseren. Als lid van deze commissie ben je verantwoordelijk voor het organiseren van vier verschillende evenementen in het jaar. Al deze evenementen zullen in het kader staan van de verschillende commissies binnen Vijfje, om zo op een toffe manier kennis te maken met de vereniging en haar leden. Zo organiseer je een Liftweekend, Flunkyballtoernooi, Cocktailworkshop met aansluitend een daverend feest en ten slotte mag je met je commissie zelf een tof evenement bedenken. Daarnaast zal de NiCo met alle fantasieën die ze hebben een stuk schrijven(met lauter mooie foto’s) voor in het ledenblad de Pannarama.

Lijkt het jou leuk om sfeer te proeven van de verschillende commissies binnen Vijfje en zo kennis te maken met de rest van de vereniging? Dan is de NiCo wat voor jou!

Zie jij jezelf volgend jaar actief worden bij Vijfje om er samen een leuk en gezellig jaar van te maken? Twijfel dan niet om te solliciteren! Dit kan door jouw sollicitatiebrief naar interncoordinator@vijfje.nl te mailen. Hierin licht je de volgende dingen toe:

  • Waarom wil je actief worden bij Vijfje?
  • Wat lijkt je leuk aan het doen van de Nieuwelingencommissie?
  • Welke eigenschappen maken dat jij geschikt bent voor de Nieuwelingencommissie?
  • Wat zijn je verwachtingen van een commissiejaar bij Vijfje?

Daarnaast zal je gebeld worden om je motivatie verder toe te lichten. 

De deadline die hiervoor staat is 27 september 23:59

Voor verdere vragen kunnen je ook altijd contact opnemen met de Intern Coördinator Robin Scheper (06-30875305)

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen