Nieuws

Solliciteer nu voor de Eja '22/'23

Solliciteer nu voor de Eja '22/'23

Lieve Vijfjes!

 

We zijn weer op zoek naar nieuwe actieve leden voor de Eerstejaars Aanmeldingen Communicatie en Uitvoeren Ludieke Acties Commissie (EjaculaCie). In deze commissie ben jij samen met een groep Vijfjes verantwoordelijk voor het werven van nieuwe leden voor volgend seizoen!

 

De EjaculaCie is verantwoordelijk voor het werven van nieuwe leden tijden de KEI-week, hier zullen verschillende activiteiten voor bedacht worden om de nieuwe studenten kennis te laten maken met Vijfje! Daarnaast organiseert de EjaculaCie ook de jaarlijkse nieuwelingendag en het fantastische nieuwelingenweekend. Meer informatie over de commissie is te vinden via https://drs.vijfje.nl/drs-vijfje/commissies/commissie-inhoud 

Lijkt het jou leuk om nieuwe Vijfjes te werven en een prachtig weekend te organiseren? Stuur dan een motivatiebreif waarom jij in deze commissie wil! De deadline staat op zondag 12 februari 23:59! De motivatiebreif kan gestuurd worden naar interncoordinator@vijfje.nl. Voor verdere vragen mag je altijd een appje sturen naar Veerle (06-22069613).

 

In de motivatiebrief licht je de volgende punten toe:

  • Waarom wil jij actief worden binnen de EjaculaCie?
  • Welke eigenschappen maken dat jij geschikt bent voor de EjaculaCie?
  • Wat zijn je verwachtingen van een commissiejaar?

Je zal gebeld worden om je motivatie verder uit te leggen.

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen