Nieuws

Solliciteer nu voor de Eja '20/'21!

Solliciteer nu voor de Eja '20/'21!

Lieve Vijfjes,

We zijn op zoek naar nieuwe actieve leden voor de Eerstejaars Aanmeldingen Communicatie en Uitvoeren Ludieke Acties Commissie (EjaculaCie). In deze commissie ben jij samen met 6 anderen verantwoordelijk voor het werven van nieuwe leden voor volgende seizoen! 

Het zal dit jaar iets anders gaan dan normaal in verband met corona. Grote evenementen zullen waarschijnlijk nog niet plaatsvinden maar er zijn genoeg andere alternatieve evenementen die georganiseerd kunnen worden. De EjaculaCie is verantwoordelijk voor het werven van nieuwe leden tijdens de KEI-week, hier zullen verschillende activiteiten voor bedacht worden om de nieuwe studenten kennis te laten maken met Vijfje! Daarnaast organiseert de EjaculaCie ook de jaarlijkse nieuwelingendag en het fantastische nieuwelingenweekend. 

Lijkt het jou dus leuk om nieuwe Vijfjes te werven en een prachtig weekend te organiseren? Stuur dan een motivatiebrief waarom jij in deze commissie wil. De deadline staat op maandag 15 februari voor 25:59 uur. De motivatiebrief kan gestuurd worden naar interncoordinator@vijfje.nl. Voor verdere vragen kan je appen of mailen naar Nina (06-25460803).

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren