Nieuws

Solliciteer nu voor de AlCo '21/'22!

Zit jij volgend jaar in de Almanak Commissie?

De Almanak Commissie is verantwoordelijk voor het ontwerpen in invullen van de jaarlijkse Almanak. Dit is een boekwerk met interviews, teamstukjes, commissiestukjes en andere leuke dingen! Je bent als lid van de AlCo dus bezig met dingen als het interviewen van BN'ers, het werven van sponsoren en het ontwerpen (indesign) van de almanak en het binnenhalen van team- en commissiestukjes. Je werkt met je commissie het eerste half jaar aan de almanak om vervolgens een mooi feest te geven: De almanakuitreiking! Deze uitreiking is één van de grootste feesten van het jaar. Hier presenteer je de nieuwe almanak, soms zelfs met hulp van een special guest!

Heb jij dus affiniteit met schrijven, het werven van sponsoren of het ontwerpen van een mooi jaarboek wat wordt verstrekt aan de hele vereniging? Dan is de AlCo zeker wat voor jou!

Heb je interesse? Mail dan jouw sollicitatiebrief naar interncoordinator@vijfje.nl. De deadline die hiervoor staat is zondag 25 juli 23:59. Deze deadline is eerder dan bij andere commissies, omdat de werkzaamheden van de AlCo iets eerder van start zullen gaan.

 

Voor vragen kun je terecht bij:

Beoogd Intern Coordinator Robin Scheper (06-30875305) of;

Intern Coordinator Nina van de Putte (06-25460803)

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren