Nieuws

Sollicitaties NieuwCo geopend

Lieve Vijfjes,

Zoals besloten op ALV044 gaat z.s.m. een nieuwe commissie bij Drs. Vijfje van start: de Nieuwelingen Commissie (of BaCo, FeutCie, EjaculaCie, CaCoCo, mogen jullie ook gaan bepalen). Voor deze commissie worden zes gretici gezocht die in de periode van nu tot en met begin september zich bezig gaan houden met twee taken, namelijk Vijfjepromotie tijdens de KEI-week en het organiseren van het Vijfjeweekend. We zoeken enthousiaste creatievelingen die gekke ideeën kunnen verzinnen voor de invulling van deze twee evenementen!

Vijfje wil gaan uitpakken tijdens de KEI-week door elke dag aanwezig te zijn op een evenement, of er anders zelf een te organiseren. Daarnaast is op de ALV besloten dat het Vijfjeweekend wordt omgevormd tot een Nieuwelingenweekend. Begin september worden er zoveel mogelijk nieuwelingen meegenomen op een weekend met andere Vijfjes voor voetbal en fissa.

De NieuwCo zal niet wekelijks hoeven vergaderen, behalve in maart. De maand maart zal een relatief drukke maand zijn, want in april moeten de vergunningen worden aangevraagd voor de evenementen. Ook moet z.s.m. de locatie voor het Vijfjeweekend geboekt worden. Na maart kunnen alle dagen, feesten, activiteiten worden voorbereid en ingevuld. Voorwaarde voor de NieuwCo is wel dat je tijdens de KEI-week (14-18 augustus) in Groningen bent, en begin september beschikbaar bent om een weekend weg te gaan.

Interesse? Mail een korte motivatie (max. 2 alinea’s) voor 24 februari naar interncoordinator@vijfje.nl en hoor op 26 februari of je in de commissie komt!

Xoxo,
Het bestuur

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen