Nieuws

Sollicitatie Clubhuis Commissie!

Sollicitatie Clubhuis Commissie!

Lieve Vijfjes,

We zijn op zoek naar enthousiaste Vijfjes die willen deelnemen aan onze Clubhuis Commissie. Als lid van deze commissie krijg je de kans om de mogelijkheden te verkennen en een weloverwogen plan te schrijven, waarmee we hopelijk in de toekomst ons eigen clubhuis kunnen realiseren. De afgelopen jaren is er al flink aan de weg getimmerd met het clubhuisplan. Dit jaar zullen delen van deze plannen herschreven worden en wordt er verder onderzoek gedaan naar de wensen van Vijfjes en de mogelijkheden.

Een eigen clubhuis voor Vijfje zorgt voor een plek waar leden kunnen samenkomen, feesten, vergaderen en zich echt verbonden voelen. Het versterkt onze identiteit en maakt onze vereniging nog leuker en gezelliger!

Als jij graag de toekomst van ons clubhuis mede vorm wilt geven en je creatieve ideeën wilt inbrengen, dan is de CluCo zeker wat voor jou.

Zie jij jezelf in de Clubhuis Commissie? Twijfel dan niet om te solliciteren! Dit kan door jouw sollicitatiebrief naar externcoordinator@vijfje.nl te mailen of stuur een appje naar Faye (06-12761175).

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen