Nieuws

Pimp our Ride: Huur een plek op de Vijfje Bus!

Pimp our Ride: Huur een plek op de Vijfje Bus!

Pimp Our Ride!

Zoals menig Vijfje wel weet, is onze vereniging-bus overleden. Awwwh. Toen is er weer een nieuw busje aangeschaft, maar die is helaas ook overleden… Gelukkig heeft Vijfje sinds kort weer nieuwe bus om onze leden dit jaar weer naar alle hoeken van Nederland te kunnen vervoeren. Nu is het vervelende, dat de bus niet het mooiste meisje van de klas is, zoals je kan zien hierboven. Daarom hopen wij dat teams en commissies ons een handje willen helpen met het pimpen van deze bolide. En dan vraag je, hoe gaat dat dan in zijn werk?

Je kunt als team of commissie, oud bestuur (of wat dan ook) een plekje op de bus huren. Jullie krijgen dan voor een bepaald bedrag per jaar een plekje op de bus, waar jullie een leuke foto, teamnaam, quote of iets anders naar keuze kunnen plaatsen.

De prijzen zijn als volgt:

Maat

Afmetingen (cm)

Prijs per 2 stickers

A3

42 x 29,7

€150,-

A4

29,7 x 21

€80,-

A5

21 x 14,8

€50,-

Aangepast

bijna alles mogelijk

op aanvraag

 

Het seizoen is uiteraard niet lang meer, dus je kunt voor deze bedragen de rest van dit jaar en het hele seizoen 2022-2023 op de bus komen. Aan het eind van volgend seizoen zul je gecontacteerd worden of jullie op de bus willen blijven, je zit dus nergens aan vast.

Lijkt jullie het vet om dit lelijke eendje op te vrolijken, stuur dan een mailtje naar sponsorcommissie@vijfje.nl of stuur een appje naar Tim (Junior) (0650590674).

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen