Nieuws

Oud-leden stichting

Lieve oud-leden van Drs. Vijfje,

Wij, de oud-leden van Drs. Vijfje, uit het oh zo mooie Groningen, zijn de rots in de branding van Drs. Vijfje. Niet alleen hebben we de geschiedenis van Drs. Vijfje met eigen hand geschreven, we hebben er voor gezorgd dat de vereniging staat waar ze nu staat. We blijven ook graag betrokken. Het is nog nooit duidelijker geweest hoe graag oud-leden betrokken blijven bij de vereniging dan nu, aangezien er een tegenbestuur, bestaande uit louter ou...d-leden, is opgericht om de vereniging bij te kunnen sturen.

Wij willen graag gehoor geven aan deze roep om meer betrokkenheid, door een oud-leden stichting van Drs. Vijfje op te richten. Zo blijven wij als oud-leden toch nog lekker die vinger in de pap houden en kunnen we het bestuur van Drs. Vijfje laten zien hoe wij ervaren rotten zaken voor elkaar krijgen waar hun jonge koppies nog nooit van hebben durven dromen. Om het beste uit deze stichting te halen hebben we echter vrijwilligers nodig, we hebben al een aardig groepje bij elkaar, maar beseffen ons dat Drs. Vijfje zoveel talenten heeft voortgebracht dat we ons het niet kunnen permitteren iemand buiten te sluiten. Het is de bedoeling dat deze groep van vrijwilligers geleid gaat worden door een bestuur. Lijkt het je dus wat om zitting te nemen in het bestuur van de oud-leden stichting of onderdeel uit te maken van het vrijwilligersnetwerk, meld je dan bij ondergetekende via een appje of persoonlijk bericht. De komende weken breiden wij deze Facebook-groep nog verder uit. Mis je iemand, laat het dan ook even weten.

Daarnaast zijn we benieuwd wat jullie van een oud-leden stichting verwachten. Zijn jullie al tevreden met één legendarische activiteit per jaar, zien jullie graag wat vaker netwerkborrels of hebben jullie nog heel eigen creatieve inbreng voor wat een stichting voor de oud-leden van Drs. Vijfje kan betekenen? Word lid van de oud-leden facebook https://www.facebook.com/groups/550294305167143/?fref=ts en laat het ons vooral weten, dan zullen wij er mee aan de slag om iets moois voor jullie op te zetten. Want iets moois, dat verdienen jullie!

Gerbrich Rohn,
​Extern coördinator G.S.F.V. Drs. Vijfje 2016-2017
 

 

 

 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen