Nieuws

Wereldkampioen van Nederland worden? Lees dan verder!

Wereldkampioen van Nederland worden? Lees dan verder!

Het mooie seizoen is alweer bijna ten einde, dus de transferwindow gaat weer open. Dat betekent dat we weer mensen zoeken voor de selectie! We trainen op maandag en woensdag, spelen onze wedstrijden op vrijdag en staan daarna met z'n allen in onze heerlijke stamkroeg tot het daglicht ons verwelkomt en de eerste burgers alweer over straat lopen. Neem dabei de jaarlijkse trainingskampen in de Costa Brava of andere verre oorden zoals Ameland en de vele andere activiteiten die Vijfje rijk is en je hebt een schittermagistraal jaar!

Dus: wil jij op hoog niveau voetballen bij een vereniging waar gezelligheid hoog in het vaandel staat? Kom dan, geheel vrijblijvend, de sfeer proeven op onze open trainingen die worden verzorgd door de hoofdtrainers van onze vlaggenschepen! Na de training drinken we nog eem een goudgeel pilsbiertje in de Sportsbar waar je vragen kan stellen over hoe het leven bij Vijfje is, waarna je geheid overtuigd zult zijn om lid te willen worden.

We zijn op zoek naar talent voor zowel onze heren- als onze damesselectie. Ons eerste damesteam speelt op het allerhoogste niveau, namelijk de Eredivisie. Ons eerste herenteam speelt in de topklasse. Daarnaast speelt het tweede damesteam in de hoofdklasse en het tweede herenteam in de hoofdklasse.

Voor de heren is de open training op woensdag 5 en 12 juni van 18:30-20:00 in de Struikhal van het Sportcentrum.
Voor de dames is de open training op woensdag 5 en 12 juni van 20:00-21:30 in de Struikhal van het Sportcentrum.

Ben je gretig? Stuur dan een appje naar 06 30 48 78 64 of stuur een mail naar wedstrijdsecretaris@vijfje.nl.

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren