Nieuws

Nieuwe website Drs.Vijfje


Drie jaar geleden werd er op de ALV een idee geopperd voor een nieuwe website, omdat de oude site niet meer voldeed en mankementen begon te vertonen. Nu is het dan eindelijk zover! De nieuwe website staat online!! Alles werkt weer en de site zal er voor zorgen dat jullie als leden veel minder Facebook spam zullen ontvangen. Deze website heeft erg veel functionaliteiten, te denken valt aan het inschrijven voor evenementen, het reageren op wedstrijdverslagen en het reageren op foto's. 

Daarnaast zullen de functies die de vorige site had hier ook grotendeels terug zijn te vinden, het archief zal bij worden gevuld met nieuws en foto's uit het verleden, de uitslagen en het programma zullen ouderwets op de voorpagina te vinden zijn en ook de poll staat prominent in beeld. 

Het bestuur en de IC hebben hard aan deze website gewerkt en zullen er nog hard aan blijven werken. 13 jaar historie is immers niet binnen een week online gezet. Wij hopen dat jullie tevreden zijn met de nieuwe site en er veel plezier aan beleven.

 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen